Air Optix Colors -Power (2 kpl)
Air Optix Colors -Power (2 kpl) - Alcon
Air Optix Colors -Power (2 kpl) Air Optix Colors -Power (2 kpl) Air Optix Colors -Power (2 kpl) Air Optix Colors -Power (2 kpl) Air Optix Colors -Power (2 kpl)

Air Optix Colors -Power (2 kpl)

28.99 €
attributesPrimary

tiistai 21.11.

Puhdistaja
blank

Toimitus

DHL
1–2 päivää 6,9 €
Posti
2–3 päivää (priority) 5,9 €
Posti
3–7 päivää (economy) 4,9 €
Mari

Hei! Käytän normaalisti silloin tällöin kertakäyytöpiilareita. Olisi kiva kokeilla eri värisiä, mutta tuntuu ettei mistään löydy minun kokoisiani...Optikolla olen käynyt aikanaan ja sieltä minulle valikoitui Dailies piilarit, kaarevuus 8.5 ja halkaisija 14.1. Kuitenkaan juuri tuota kaarevuutta ja halkaisijaa ei tunnu mistään löytyvän värillisen piilolinsseille. Mikä avuksi??

info@alensa.fi

Hei!

Kiitos kysymyksestäsi. Valitettavasti juuri noilla parametreilla meidänkään valikoimistamme ei löydy värillisiä linssejä. Toki halutessasi voit kokeilla esimerkiksi näitä Air Optix Colors -linssejä, koska halkaisijan ja kaarevuuden välillä on vain todella pieni ero. Silmä on tietysti kaikilla yksilöllinen, ja toisinaan voi olla että näinkin pieni ero vaikuttaa käyttökokemukseen, mutta toisaalta voi olla, että nämä sopisivat sinulle tästä erosta huolimatta. Voit kysyä optikoltasi, olisiko sinun mahdollista testata linssejä näillä parametreilla, niin voit varmistua asiasta ennen tilaamista.

Huomioithan, että jos tilaat nämä kyseiset linssit ja avaat paketin, et voi enää palauttaa linssejä. Mikäli haluat testata TopVue-sarjan värillisiä piilolinssejä, niissä meillä on tyytyväisyystakuu – eli voit tilata linssit meiltä, kokeilla niitä ja tarvittaessa palauttaa, jolloin saat rahasi takaisin.

Löydät TopVue Color-linssit täältä: https://www.alensa.fi/…power-10-kpl

Ja lisää TopVue-tyytyväisyysta­kuusta löydät täältä: https://www.alensa.fi/…soikeus.html

Ystävällisin terveisin, Alensan asiakaspalvelu

Viivi

Löysin vihdoin mieleisen vihreän, mutta en ole varma kumpi vihreä on mieleiseni. Eli onko tuo kirkkaampi jalokivenvihreä?

info@alensa.fi

Hei Viivi,

Mukava kuulla, että olet löytänyt mieleisesi linssit. Kun katsot kuvia näistä linsseistä, kuvien alalaidassa lukee aina kyseisen värin nimi. Jalokivenvihreä on tuo hieman kirkkaampi ja kellertävämpi, pelkkä vihreä tuo hieman haaleampi/ruskeaan taittava. Huomioithan, että oman silmäsi väri sekä mm. valaistus ja vaatetus vaikuttavat värillisten linssien lopputulokseen.

Ystävällisin terveisin, Alensan asiakaspalvelu

Minna

Hei! Ovatko nämä linssit kokonaan värjätty vai onko keskellä reikä pupilleille?

info@alensa.fi

Hei Minna,

Linsseissä on keskellä reikä pupillille ja värjätty osa tulee vain iiriksen päälle.

Ystävällisin terveisin, Alensan asiakaspalvelu

Arvioi tuote:

Jätä ensimmäinen kommentti

Air Optix Colors -piilolinssit

Tarjoamme Air Optix Colors -linssejä myös ilman voimakkuuksia.
Air Optix Colors ovat värilliset kuukausilinssit Alconilta (ent. Ciba Vision).
Linssit ovat Air Optix Aquan värillinen versio. Jos olet käyttänyt Air Optix Aqua -linssejä ja haluat aloittaa Air Optix Colors -linssien käytön, voit käyttää samoja parametrejä kuin alkuperäisissä linsseissäsi. Näin sinun ei tarvitse käydä optikolla ennen siirtymistä Air Optix Colors -linsseihin.

3-in-1 -teknologia

Air Optix Colors -linsseissä on käytetty ainutlaatuista 3-in-1 -väriteknologiaa, joka auttaa korostamaan silmien väriä luoden kauniin ja häikäisevän lopputuloksen.

Linssejä on saatavana 7 värin valikoimasta:
  • Sininen
  • Kirkkaansininen
  • Ruskea
  • Vihreä
  • Jalokivenvihreä
  • Harmaa
  • Hopeanharmaa

Pintakerros

Air Optix Colors -linsseissä on käytetty Lotrafilcon B -silikonihydro­geelimateriaa­lia, jossa on lisänä plasmakerros. Linssin patentoitu kerros mukautuu ioneihin (elektronisesti varautuneisiin hiukkasiin), mikä estää kerrostumien ja epäpuhtauksien muodostumisen.

Air Optix Colors -linssit on suunniteltu päivittäiseen ja satunnaiseen käyttöön. Linssit eivät sovellu jatkuvaan käyttöön. Yön ajaksi linssit on poistettava silmistä, puhdistettava ja säilytettävä piilolinssines­teessä.

Lopullinen värimuutos

Lopullinen silmien värin muutos riippuu monesta seikasta. Luonnollisen tummat iiriksen sävyt muuttuvat vähemmän kuin vaaleammat. Linssin aikaansaama väri riippuu myös vaatetuksesta. Linssit näyttävät erilaiselta päivänvalossa ja keinotekoisessa valossa.
Ominaisuudet
Voimakkuus: from -8.00 to +6.00
Vaihtoväli: 30 päivää
Materiaali: Lotrafilcon B
Jatkuva / Yön yli käyttö: Ei
Vesikylläisyys: 33%
Hapenläpäisy: 110 Dk/t
Halkaisija: 14.2
UV-suoja: Ei
Valmistaja: Alcon
Kaarevuus: 8.6
VISA VISA Electron Master Card Maestro PayPal DHL posti
Air Optix Colors -Power (2 kpl)

Air Optix Colors -Power (2 kpl)

Air Optix Colors -Power (2 kpl)

28.99 € Enemmän kuin 1000 kpl