Air Optix Night and Day Aqua (3 kpl)

24.99 €
95% suosittelut
Varastossa
Arvioitu lähetyspäivämäärä tiistai 28.3. valitse ominaisuudet
Lisää tilaukseen 9.49 €
Lisää linssineste:
Lisää linssineste:
Gelone-piilolinssineste 360 ml
9.49 €
Noutopaikat (2–3 arkipäivää) 3.90 € *
Budbee - Kuriiri (2–3 arkipäivää) 5.90 € *
Posti - Kuriiri (2–3 arkipäivää) 7.90 € *
DHL EXPRESS (1–2 arkipäivää) 11.90 €   
* Ilmainen toimitus yli 49.00 € tilauksille
24.99 €
Jopa 12.58 € arvoinen ilmainen lahja yli 80.00 € tilauksen yhteydessä

Air Optix Night and Day Aqua (3 kpl)

Air Optix Night and Day Aqua -piilolinssit on suunniteltu käytettäväksi kuukauden ajan. Valmistajan Alconin mukaan piilolinssejä voi käyttää päivittäin (laitetaan aamulla ja otetaan pois illalla), mutta ne on suunniteltu myös jatkuvaan käyttöön. Tällä tarkoitetaan, että linssit pidetään silmissä myös nukkuessa korkeintaan 30 päivän ja 29 yön ajan.

Air Optix Night and Day

Jatkuvakäyttöiset linssit jopa 30 päivän käyttöön. Joskus yksi päivä ei riitä, vai mitä? AIR OPTIX™ NIGHT & DAY™ AQUA on jatkuvakäyttöinen piilolinssi, jota voit käyttää yhtäjaksoisesti jopa 30 päivää ja yötä.

Vankkumatonta mukavuutta koko päivän, joka päivä. Jopa 30 päivän yhtäjaksoiseen käyttöön. Voit siis siirtyä kokouksesta suoraan kuntosalille ja sieltä illanviettoon – ja nukkua piilolinssien kanssa jopa kuukauden ajan.

Jatkuvaa suojaa silmillesi. Piilolinssien käytön ei tulisi koskaan tuntua epämukavalta tai kuivattaa silmiä. Siksi AIR OPTIX™ -linssien SmartShield™-teknologia auttaa suojaamaan linssejä silmiä ärsyttäviltä kertymiltä koko kuukauden ajan ja parantaa linssien käyttömukavuutta.Tuoteselosteen mukaan linssejä ei saa käyttää jatkuvasti ilman ammattilaisen määräystä. Jatkuva käyttö ei sovi kaikille. Huomioithan, että silmäasiantun­tijoiden asenteet piilolinssien jatkuvaa käyttöä kohtaan vaihtelevat.. Monet silmäasiantuntijat eivät suosittele jatkuvaa käyttöä lainkaan; toiset voivat suositella ottamaan linssit pois viiden päivän käytön jälkeen jne.Air Optix Night and Day -linssit ovat epäilemättä markkinoiden laadukkaimmat. Huomioithan, että ei ole suositeltavaa ostaa näitä piilolinssejä ilman kokeilua ammattilaisen kanssa. Mikäli ostat linssit ilman kokeilua, sinulla on riski menettää rahasi. Linsseillä on hyvin pieni halkaisija (DIA = 13.8 mm), joka sopii pienemmälle määrälle käyttäjistä kuin yleisemmät halkaisijat 14.0 tai 14.2

Nämä linssit ovat myös saatavilla 6 kpl pakkauksessa.Oletko huolestunut näiden linssien hapenläpäisevy­ysarvojen eroista verkkosivuillamme vs. linssien laatikossa? Ei hätää, ne ovat täysin samat! Verkkosivustollamme käytetään alan standardinumeroa, joka osoittaa hapen läpäisevyyden suhteessa linssin paksuuteen (Dk / t). Tämä on arvo, joka lasketaan jakamalla linssin hapenläpäisevyys (Dk) linssin paksuudella (t). Useimmat valmistajat toimittavat tuotteet merkinnällä (Dk / t), minkä vuoksi olemme päättäneet käyttää sitä kaikissa tuotteissamme. Linssilaatikkossa voi kuitenkin olla vain pelkkä (Dk) -arvo. Tämä tarkoittaa vain sitä, että laatikkoosi on merkitty vain perusarvo. Se tarkoittaa myös, että verkkosivuillamme sekä laatikossasi olevat arvot eivät eroa toisistaan.

Ominaisuudet - Air Optix Night and Day Aqua (3 kpl)

Valmistaja: Alcon
BC: 8.60, 8.40
Pakkauksen koko: 3 kpl
DIA: 13.80
Erääntymisaika: 12 kk ja enemmän
Hapen läpäisevyys: 175 Dk/t
Vesikylläisyys: 24%
Vaihtoväli: 30 päivää
Tuotenimi: Air Optix Night and Day Aqua
Tehojen valikoima: -10.00 - +6.00
Linssimateriaali: Lotrafilcon A
UV-suoja: Ei
Yön yli käyttö: Kyllä
Lääkinnällinen laite: Kyllä

Arviot

95%
284 asiakkaamme suosittelevat tätä tuotetta arvosteluja ei ole vahvistettu

Kommentit (3)

Onko sinulla kysymyksiä?
Kari s.

Voiko näitä piilareita siis pitää yli yön, ilman että ei ota niitä ollenkaan pois silmistä?

Vastaus info@alensa.fi

Hei,

Kyllä, nämä piilolinssit soveltuvat myös yön yli käyttöön useimmille. Suosittelemme kuitenkin aina käymään optikolla ennen yön yli käytön aloittamista, jotta voit varmistua siitä, että tämä sopii juuri sinun silmillesi.

Yst. terv. Alensan asiakaspalvelu

Lea Jokinen

olin tyytyväinen kun sain ostettua air optix night and day linssit näin halvalla!

Maria

Todella mukavan tuntuiset yötäpäivää linssit!