Lähetämme tilauksesi heti! Suosittelemme kuitenkin tilaamista etukäteen, koska kuljetukset saattavat viivästyä nykyisen tilanteen vuoksi.

Air Optix plus HydraGlyde for Astigmatism (3 linssiä)

23.39 €
80%
Varastossa
Arvioitu lähetyspäivämäärä perjantai 23.10.
Lisää tilaukseen
7,99 €

Toimitus

posti
Posti – Pakettiautomaatti, SmartPost 4.90 €
DHL
DHL Express – Kuriiri (1–2 arkipäivää) 6.90 €
posti
Posti – Kuriiri (2–3 arkipäivää) 7.90 €
23.39 €
Pakettitarjoukset
Ilmainen toimitus yli 70€ tilauksille
Ilmaisia lahjoja yli 80€ tilauksille

Air Optix plus Hydraglyde for Astigmatism tooriset piilolinssit

Nämä kuukausilinssit on valmistettu silikonihydro­geelistä ja ne on suunniteltu korjaamaan hajataittoa lisätyillä sylinteri- ja akseliarvoilla. Air Optix plus Hydraglyde for Astigmatism -linsseissä on hyvin korkea hapenläpäisykyky sekä kevyt sininen sävy käsittelyn helpottamiseksi.

Näiden piilolinssien muotoilu takaa mukavan käytön ja vakaan asennon silmässä ehkäisten linssien epämiellyttävää liikkumista, joka voi heikentää näkösi laatua. Voit siis olla varma, että näkösi pysyy terävänä ja kirkkaana koko päivän.

Air Optix plus Hydraglyde for Astigmatism ovat kuukausilinssit, jotka on hyväksytty valmistaja Alconin toimesta myös jatkuvaan käyttöön. Konsultoithan kuitenkin optikkoasi ennen jatkuvan käytön aloittamista.

Kehittynyt teknologia

Air Optix plus Hydraglyde for Astigmatism tooriset linssit on käsitelty kahdella innovatiivisella tekniikalla. The HydraGlyde® Moisture Matrix teknologia auttaa piilolinssejä säilyttämään kosteutensa ja mukavuutensa. Se estää linssien kuivumisen. Toinen käytetty teknologia on nimeltään SmartShield ™ Teknologia. Se edesauttaa luomaan linssin pinnalle suojan, joka varmistaa että materiaali pysyy puhtaana. Tämä vähentää huomattavasti lipidien ja likajäämien muodostumista linssin pinnalle.Oletko huolestunut näiden linssien hapenläpäisevy­ysarvojen eroista verkkosivuillamme vs. linssien laatikossa? Ei hätää, ne ovat täysin samat! Verkkosivustollamme käytetään alan standardinumeroa, joka osoittaa hapen läpäisevyyden suhteessa linssin paksuuteen (Dk / t). Tämä on arvo, joka lasketaan jakamalla linssin hapenläpäisevyys (Dk) linssin paksuudella (t). Useimmat valmistajat toimittavat tuotteet merkinnällä (Dk / t), minkä vuoksi olemme päättäneet käyttää sitä kaikissa tuotteissamme. Linssilaatikkossa voi kuitenkin olla vain pelkkä (Dk) -arvo. Tämä tarkoittaa vain sitä, että laatikkoosi on merkitty vain perusarvo. Se tarkoittaa myös, että verkkosivuillamme sekä laatikossasi olevat arvot eivät eroa toisistaan.

Ominaisuudet
Valmistaja: Alcon
DIA: 14.50
BC: 8.70
Pakkauksen koko: 3 kpl
Erääntymisaika: 12 kk ja enemmän
Hapen läpäisevyys: 138 Dk/t
Vaihtoväli: 30 päivää
Vesikylläisyys: 33%
Tuotenimi: Air Optix plus HydraGlyde for Astigmatism
Sylinterin lisävoimakkuus: -0.75 - -2.25
Tehojen valikoima: -10.00 - +6.00
Linssimateriaali: Lotrafilcon B
UV-suoja: Ei
Yön yli käyttö: Kyllä

Arviot

80%
0x
0x
0x
0x
0x
Arvioi tuote:
100%

Kommentit

Onko sinulla kysymyksiä?
VISA VISA Electron Maestro Master Card PayPal DHL posti