AO SEPT PLUS HydraGlyde -piilolinssineste 360 ml

12.89 €
97% suosittelut
Varoitus! Tämä liuos on peroksidiliuos. Noudata sen käyttöä koskevia ohjeita!
Arvioitu lähetyspäivämäärä valitse ominaisuudet
Noutopaikat (2–3 arkipäivää) 3.90 € *
Budbee - Kuriiri (2–3 arkipäivää) 5.90 € *
Posti - Kuriiri (2–3 arkipäivää) 7.90 € *
DHL EXPRESS (1–2 arkipäivää) 11.90 €   
* Ilmainen toimitus yli 49.00 € tilauksille
12.89 €
Jopa 12.58 € arvoinen ilmainen lahja yli 80.00 € tilauksen yhteydessä

AO SEPT PLUS HydraGlyde® -piilolinssineste

AO Sept Plus HydraGlyde® on vetyperoksidi­pohjainen piilolinssineste, joka desinfioi kaikki pehmeät piilolinssit. Kosteuttava ainesosa HydraGlyde® tarjoaa linsseille tehokkaan kosteutuksen koko niiden käytön ajan. Pakkaukseen sisältyy erityinen piilolinssikotelo AODISC-levyllä, joka varmistaa piilolinssien tehokkaan puhdistuksen.

Tärkeä varoitus

Älä ikinä laita peroksidinestettä suoraan silmiin, sillä se voi aiheuttaa vakavia vammoja.

Älä ikinä käytä tavallista piilolinssikoteloa peroksidinesteen kanssa. Käytä vain nesteen mukana tulevaa erityistä neutraloivan levyn sisältävää koteloa.

Älä ikinä poista linssejä erityisestä piilolinssiko­telosta, ennen kuin neutralisointi­prosessi on kokonaan valmis, eli aikaisintaan 6 tunnin päästä.

Älä ikinä ylitäytä koteloa nesteellä. Vuotanut ja neutralisoimaton neste voi vahingossa päästä kosketuksiin linssien tai sormiesi kanssa, aiheuttaen vahinkoa.

Lue lisää täältä: Kuinka käyttää vetyperoksidinestettä turvallisesti

Pitkäkestoista kosteutusta

Kosteuttava HydraGlyde® -yhdistelmä muodostaa linssin pinnalle suojaavan kerroksen estäen kuivumisen 16 tunnin ajan. Linssit ovat tehokkaasti kosteutetut ja takaavat piilolinssien mukavan käytön.

Kuinka AO Sept Plus HydraGlyde® toimii?

AO Sept Plus HydraGlyde® - neste desinfioi linssit ja piilolinssikotelon levy neutralisoi nesteen. Tämä takaa linssien tehokkaan puhdistuksen.

Desinfiointi - ja neutralisointivaihe

Vetyperoksidi laimentaa happoa ja siten poistaa tehokkaasti kaikki jäämät linsseistä. Ainesosan suora kontakti silmän kudoksen kanssa voi johtaa polttoreaktioon, joten älä kiirehdi desinfiointipro­sessissa ja odota neutralisointi­vaiheeseen tarvittava aika, joka on 6 tuntia. AO Sept Plus HydraGlyde®-pakkauksen mukana saat piilolinssikotelon AODISC–systeemillä, joka neutralisoi piilolinssinesteen.

Kuinka käyttää AO Sept Plus HydraGlyde® -nestettä oikein?

piilolinssit tulee säilöä kotelossa, joka on täytetty piilolinssines­teellä rajaviivaan asti. Linssit tulee säilöä piilolinssines­teellä täytetyssä kotelossa vähintään 6 tuntia nesteen neutralisoimisen varmistamiseksi. Linssejä voi säilöä nesteessä korkeintaan 2 viikkoa. Tämän ajan jälkeen neste täytyy vaihtaa tuoreeseen nesteeseen. Tämän nesteen kanssa saa käyttää ainoastaan pakkauksen mukana tulevaa piilolinssikoteloa.

Ominaisuudet - AO SEPT PLUS HydraGlyde -piilolinssineste 360 ml

Valmistaja: Alcon
Linssinesteen tyyppi: Peroksidi
Koko: 360 ml
Erääntymisaika: 12 kk ja enemmän
Käyttö avaamisen jälkeen: 3 kuukautta
Säilöntäaineita: Ei
Lääkinnällinen laite: Kyllä

Arviot

97%
182 asiakkaamme suosittelevat tätä tuotetta arvosteluja ei ole vahvistettu

Kommentit (5)

Onko sinulla kysymyksiä?
Martta

Voiko linssit laitaa suoraan silmiin tuosta nesteestä?

Vastaus info@alensa.fi

Good day! Thank you for your question. The lenses should be in the solution for at least 6 hours, and only then can you apply them.

T

Puhdistaa linssit hyvin ja vaivattomasti mutta tämä neste ei sopinut minulle koska se teki linsseistä lähes mahdottomat poistaa silmistä illalla. Vaihdoin eri peroksidinesteeseen ja ongelma poistui välittömästi.

Minttu

Hei! Onko tälle nesteelle mitään edullisempaa mutta vastaavaa versiota? :)

Vastaus info@alensa.fi

Hei,

Valitettavasti tämä tuote on ainoa vetyperoksidi­pohjainen piilolinssineste valikoimassamme. -Alensa.fi

Jaana Martinez

Ao sep plus hydragyled on herkille silmilleni sopiva hyvä ja kosteuttava neste. Ohjeiden kanssa pitää olla tarkka, mutta kun niitä noudattaa tulos on kiitettävä!

Satu

Olen käyttänyt Ao Sept plus -nestettä tähän asti ja nyt aion kokeilla tätä uutta versiota. Ao sept neste on tehokas ja puhdistaa linssit hyvin.