AO SEPT PLUS HydraGlyde -piilolinssineste 360 ml

11.29 €
80%
Varastossa
Product detail: Show parameters
attributesPrimary

tiistai 22.10.

blank

Toimitus

posti
Posti – Pakettiautomaatti, SmartPost
DHL
DHL Express – Kuriiri (1–2 arkipäivää) 6.90 €
posti
Posti – Kuriiri (2–3 arkipäivää) 7.90 €
11.29 €
Ilmainen toimitus yli 70€ tilauksille
Ilmaisia lahjoja yli 80€ tilauksille

AO SEPT PLUS HydraGlyde® -piilolinssineste

AO Sept Plus HydraGlyde® on vetyperoksidi­pohjainen piilolinssineste, joka desinfioi kaikki pehmeät piilolinssit. Kosteuttava ainesosa HydraGlyde® tarjoaa linsseille tehokkaan kosteutuksen koko niiden käytön ajan. Pakkaukseen sisältyy erityinen piilolinssikotelo AODISC-levyllä, joka varmistaa piilolinssien tehokkaan puhdistuksen.

HUOM:

Älä ikinä laita peroksidinestettä suoraan silmiin, sillä se voi aiheuttaa vakavia vammoja.

Älä ikinä käytä tavallista piilolinssikoteloa peroksidinesteen kanssa. Käytä vain nesteen mukana tulevaa erityistä neutraloivan levyn sisältävää koteloa.

Älä ikinä poista linssejä erityisestä piilolinssiko­telosta, ennen kuin neutralisointi­prosessi on kokonaan valmis, eli aikaisintaan 6 tunnin päästä.

Älä ikinä ylitäytä koteloa nesteellä. Vuotanut ja neutralisoimaton neste voi vahingossa päästä kosketuksiin linssien tai sormiesi kanssa, aiheuttaen vahinkoa.

On tärkeää odottaa koko neutralisoinnin ajan (6 tuntia) jokaisella piilolinssien puhdistuskerralla käytettäessä AOSEPT PLUS HydraGlyde® -nestettä. Tämä ehkäisee palamisesta aiheutuvia silmävahinkoja. Noudata tarkoin optikkosi ohjeita.

Lue lisää täältä: Kuinka käyttää vetyperoksidinestettä turvallisesti

Pitkäkestoista kosteutusta

Kosteuttava HydraGlyde® -yhdistelmä muodostaa linssin pinnalle suojaavan kerroksen estäen kuivumisen 16 tunnin ajan. Linssit ovat tehokkaasti kosteutetut ja takaavat piilolinssien mukavan käytön.

Kuinka AO Sept Plus HydraGlyde® toimii?

AO Sept Plus HydraGlyde® – neste desinfioi linssit ja piilolinssikotelon levy neutralisoi nesteen. Tämä takaa linssien tehokkaan puhdistuksen.

Desinfiointi – ja neutralisointivaihe

Vetyperoksidi laimentaa happoa ja siten poistaa tehokkaasti kaikki jäämät linsseistä. Ainesosan suora kontakti silmän kudoksen kanssa voi johtaa polttoreaktioon, joten älä kiirehdi desinfiointipro­sessissa ja odota neutralisointi­vaiheeseen tarvittava aika, joka on 6 tuntia. AO Sept Plus HydraGlyde®-pakkauksen mukana saat piilolinssikotelon AODISC–systeemillä, joka neutralisoi piilolinssinesteen.

Kuinka käyttää AO Sept Plus HydraGlyde® -nestettä oikein?

piilolinssit tulee säilöä kotelossa, joka on täytetty piilolinssines­teellä rajaviivaan asti. Linssit tulee säilöä piilolinssines­teellä täytetyssä kotelossa vähintään 6 tuntia nesteen neutralisoimisen varmistamiseksi. Linssejä voi säilöä nesteessä korkeintaan 2 viikkoa. Tämän ajan jälkeen neste täytyy vaihtaa tuoreeseen nesteeseen. Tämän nesteen kanssa saa käyttää ainoastaan pakkauksen mukana tulevaa piilolinssikoteloa.

Ominaisuudet
Valmistaja: Alcon
Linssinesteen tyyppi: Peroksidi
Koko: 360 ml
Erääntymisaika: 16 kk ja enemmän
Käyttö avaamisen jälkeen: 3 kuukautta

Arviot (2)

80%
0x
0x
0x
0x
0x
Arvioi tuote:
100%
not rated
Jaana Martinez

Ao sep plus hydragyled on herkille silmilleni sopiva hyvä ja kosteuttava neste. Ohjeiden kanssa pitää olla tarkka, mutta kun niitä noudattaa tulos on kiitettävä!

not rated
Satu

Olen käyttänyt Ao Sept plus -nestettä tähän asti ja nyt aion kokeilla tätä uutta versiota. Ao sept neste on tehokas ja puhdistaa linssit hyvin.

Kommentit (3)

Onko sinulla kysymyksiä?

Aihe

Minttu

Hei! Onko tälle nesteelle mitään edullisempaa mutta vastaavaa versiota? :)

Vastaus

info@alensa.fi

Hei,

Valitettavasti tämä tuote on ainoa vetyperoksidi­pohjainen piilolinssineste valikoimassamme. -Alensa.fi

Aihe

Jaana Martinez

Ao sep plus hydragyled on herkille silmilleni sopiva hyvä ja kosteuttava neste. Ohjeiden kanssa pitää olla tarkka, mutta kun niitä noudattaa tulos on kiitettävä!

Aihe

Satu

Olen käyttänyt Ao Sept plus -nestettä tähän asti ja nyt aion kokeilla tätä uutta versiota. Ao sept neste on tehokas ja puhdistaa linssit hyvin.

VISA VISA Electron Maestro Master Card PayPal DHL posti
Top