Kuinka tilata aurinkolasit reseptilinsseillä

Jos etsit aurinkolaseja, olet tullut oikeaan paikkaan! Meillä ei ole vain laaja valikoima kehyksiä, vaan tarjoamme myös laajan valikoiman tuunausvaihtoehtoja aurinkolasilin­sseillesi. Koska haluamme eritellä asiat niin, että voit helposti navigoida nettikaupassamme, olemme koonneet sinulle tämän pienen oppaan aurinkolasien tilaamisesta. Alta voit lukea valikoimastamme, tuunausvaihto­ehdoistamme ja paljon muuta!

Valitse laajasta aurinkolasikehysten valikoimasta

Ei ole mikään salaisuus, että silmälasien suhteen haluamme tarjota parasta. Varastossamme on tuhansia erilaisia malleja, kaikki maailmankuuluilta merkeiltä! Joten mistä kannattaa aloittaa, jos etsit aurinkolaseja reseptilinsseillä? Ensinnäkin on tärkeää tietää, että aurinkolasien tilaaminen edellyttää, että täytät reseptilinssien tilauslomakkeemme (kerromme tästä lisää hieman alempana). Tämä jättää sinulle kaksi vaihtoehtoa: joko voit selata tavallisten silmälasikehysten valikoimaamme ja varustaa ne reseptiaurinko­lasilinsseillä, tai voit vilkaista reseptiaurinko­lasien kehysvalikoimaamme ja tehdä saman niille. Jälkimmäisen osalta on huomioitava vain se, että kaikkiin aurinkolasima­lleihimme ei voida asentaa reseptilinssejä. Onneksi olemme ottaneet valikoimaamme useita aurinkolasien kehyksiä, jotka tarjoavat tämän vaihtoehdon, joten löydät varmasti suosikkikehyksesi hetkessä. Suurinta osaa silmälaseistamme voidaan kokeilla virtuaalipeilimme avulla. Näin voit nähdä tarkasti, sopivatko lasit sinulle vai eivät ennen sitoutumista. Jatka eteenpäin ja löydä mitä meillä on sinulle tarjolla.

Reseptiaurinko­lasilinssien lisääminen kehyksiisi

Kun tiedät, mitkä kehykset haluat, on aika lisätä reseptilinssit. Reseptin syöttäminen ja tilauslomakke­ellamme liikkuminen saattaa aluksi tuntua hieman pelottavalta, mutta ei huolta. Noudata vain muutamia yksinkertaisia ohjeita, ja ennen kuin huomaatkaan, olet onnistuneesti suorittanut tilauksesi. Voit jopa lähettää meille kuvan reseptistäsi, jotta asiantuntijamme voivat hoitaa loput ilman, että sinun tarvitsee itse kamppailla arvojen syöttämisen kanssa.

Koska luet tätä opasta, olet todennäköisesti kiinnostunut vain reseptilinsseistä aurinkolaseihin. Sen vuoksi - kun olet ensin valinnut, minkätyyppiset lasit tarvitset ja syöttänyt reseptisi - sinun tulee valita tilauslomakkeemme viimeisestä kategoriasta "linssien erikoisominai­suudet" -kohdasta "aurinkolasilin­ssit". Täällä voit valita ja mukauttaa aurinkolasilin­ssejäsi.

Tuunaa aurinkolasilinssisi

Nyt on aika tehdä aurinkolaseistasi omasi! Näin voit muokata niitä edelleen:


Valitse aurinkolasilinssit
Valitse sävyn voimakkuus ja linssin perusväri

Sävytämme 50, 75 tai 85 prosenttia sen mukaan, kuinka tummat haluat aurinkolasien olevan. 85 prosenttia sävytetyt linssit vastaavat tavallisia aurinkolaseja tummuudeltaan. Joten jos tavoittelet tavallista aurinkolasilinssiä, valitse 85 %. Jos etsit jotain kevyempää ja rennompaa kaupunkitunnelmaa, valitse mikä tahansa muu voimakkuus. Tässä on ajatus siitä, miltä eri sävyjen voimakkuudet näyttävät:


Aurinkolasilinssien värit

Linssin pohjaväriksi voit valita joko ruskean, harmaan tai vihreän.

Hanki polarisoidut aurinkolasilinssit

Tämä ominaisuus on saatavilla vain linsseille, joiden sävy on 85 %, mutta jos haluat polarisoidut aurinkolasit, tarjoamme sinulle tämän vaihtoehdon! Polarisaatio on erityinen suodatin, joka päästää vain pystysuuntaisen valon läpi, mikä tarkoittaa, että se eliminoi ja absorboi vaakasuuntaisen valon. Tämä estää ärsyttävän tai sokaisevan häikäisyn ja tarjoaa terävämmän näön ja paremman kontrastin voimakkaassa valaistuksessa.

Lisää peilipinnoite!

Kaiken tämän lisäksi voit peittää linssit peilatulla pinnoitteella, joka parantaa näköäsi karkaisemalla kirkkaita valo-olosuhteita. Peililinssit eivät ainoastaan suojaa silmiäsi, vaan peiliefekti piilottaa silmäsi maailmalta ja luo viileän ja salaperäisen tunnelman. Peilattu pinnoite on lisätty aurinkolasilinssien etupuolelle, ja sitä on saatavana useissa eri väreissä: sinisenä, vihreänä, oranssina, harmaana ja ruusukultana.

Tutustu vaihtoehtoihin

Jos kaikki edellä mainitut ominaisuudet eivät riitä, miksi et harkitsisi silmälaseja, joissa on kiinnitettävät clip-on klipsiaurinkolasit? Klipsien avulla voit muuttaa silmälasisi välittömästi aurinkolaseiksi milloin tahansa. Klipsit ovat helppokäyttöisiä. Suurin osa niistä on magneettisia, joten ne kiinnittyvät helposti laseihisi. Sinun ei tarvitse ostaa kahta paria reseptilaseja, ja ne ovat huomattavasti halvemmat kuin reseptilasit. Muista, että on tärkeää ostaa klipsit, jotka sopivat nykyiseen silmälasimalliisi varmistaaksesi täydellisen istuvuuden. Meiltä löydät laajan valikoiman clip-on klipsiaurinko­laseja!

Shoppaile clip-on aurinkolaseja

Vaihtoehtoisesti tarjoamme itsesävyttäviä linssejä, jotka tunnetaan myös nimellä fotokromaattiset linssit tai siirtymälinssit. Tämä käsittely on saatavilla sekä yksiteholinsseille että progressiivisille silmälasilinsse­ille. Nämä erikoislinssit mukautuvat automaattisesti ympäristösi valaistusolosuh­teisiin. Tämä tarkoittaa, että ne vaalenevat ja ovat kirkkaat, kun olet sisällä tai heikossa valaistuksessa, ja kun astut ulos kirkkaaseen valoon tai aurinkoon, ne tummenevat.