Biofinity XR (3 kpl)

22.69 €
98%
Varastossa
Product detail: Show parameters
attributesPrimary

tiistai 22.10.

Puhdistaja
blank
Lisää
9,49 €

Toimitus

posti
Posti – Pakettiautomaatti, SmartPost
DHL
DHL Express – Kuriiri (1–2 arkipäivää) 6.90 €
posti
Posti – Kuriiri (2–3 arkipäivää) 7.90 €
22.69 €
Ilmainen toimitus yli 70€ tilauksille
Ilmaisia lahjoja yli 80€ tilauksille

Biofinity XR -piilolinssit

Biofinity XR -linssit ovat silikonihydro­geeliset kuukausilinssit CooperVisionilta. Linssit soveltuvat myös jatkuvaan käyttöön yön yli. Linssit korjaavat voimakasta likinäköä sekä kaukonäköä, joten linssejä on saatavilla vahvoilla plus- ja miinusvoimakku­uksilla.

Hapenläpäisy ja vesikylläisyys

Linssin materiaali Comfilcon A yhdistää korkean vesikylläisyyden sekä hyvän hapenläpäisyn. Biofinity XR -linssit luovat tasapainon vesikylläisyyden ja hapenläpäisyn välille.

Hengittävät linssit

Silikoni on vedepitävä materiaali. Hydrogeelilinssien perussäänö on, että mitä enemmän vettä linssi sisältää, sitä paremmin linssi läpäisee happea. Kun kyseessä on silikonihydro­geelilinssi, happi pääsee vapaasti siirtymään käyttäen mikroskooppisia kanavia linssin sisällä.

AQUAFORM-teknologia

AQUAFORM Comfort Science ™-teknologia käyttää uutta silikonimonomeeria, joka takaa tehokkaamman hapen siirtymisen linssin läpi. Uudet teknologiat yhdistävät vettä sitovat ja vettä pitävät ominaisuudet (silikonin) luoden luonnollisen kostean materiaalin. Linssin vesikylläisyys pysyy näin tasapainossa.

Biofinity XR -linssien käyttö

Biofinity XR -piilolinssit on suunniteltu päivittäiseen käyttöön. Niitä voi käyttää myös satunnaisesti yön yli tai jatkuvasti. Tähän käyttötapaan tulee pyytää asiantuntijan suositus.

Biofinity XR ehkäisee kerrostumia

Piilolinssin materiaali ei sisällä ioneja, joten linssien vastustuskyky ehkäisee ympäristön aiheuttamien proteiini- ja lipidikerrostumien muodostumista.

Käyttömukavuus

Asperinen pinta parantaa linssin optisia ominaisuuksia sekä näön tarkkuutta valon ollessa rajallinen. Tämän pinnan ansiosta linssi korjaa myös lievää hajataittoa ja ikänäköä. Linssien pyöristetyt reunat lisäävät käyttömukavuutta ja ehkäisevät ärsytyksen tunnetta silmissä. Linssin sisäpinta on muotoiltu eri kaarevuuksilla – tämän ansiosta linssin muodostama paine jakaantuu tasaisesti koko silmän alueelle.

Nämä linssit löytyvät myös toorisina vaihtoehtona.

Ominaisuudet
Valmistaja: CooperVision
BC: 8.60
DIA: 14.00
Pakkauksen koko: 3 kpl
Hapen läpäisevyys: 128 Dk/t
Erääntymisaika: 24 kk ja enemmän
Vaihtoväli: 30 päivää
Vesikylläisyys: 48%
Linssimateriaali 2: Comfilcon A
Tehojen valikoima: from -20.00 to +15.00
UV-suoja: Ei
Yön yli käyttö: Kyllä

Arviot (1)

98%
0x
0x
0x
0x
0x
Arvioi tuote:
100%
not rated
Susanna

Tarvitsen vahvat miinusvoimakkuudet ja piilolinssejä on vaikea löytää. Nämä ovat hyvät piilolinssit minulle ja täältä löysin hyvään hintaan.

Kommentit (2)

Onko sinulla kysymyksiä?

Aihe

Hilja Nyman

Tarvitsen monitehot oikea+3.25 ja vasen +3.00 mut en saa muutettua tänne noita voimakkuuksia.

Vastaus

info@alensa.fi

Thank you for your question. If you need multipower you need to choose multifocal lenses. With these lenses, you can unfortunately not choose extra power.

Aihe

Susanna

Tarvitsen vahvat miinusvoimakkuudet ja piilolinssejä on vaikea löytää. Nämä ovat hyvät piilolinssit minulle ja täältä löysin hyvään hintaan.

VISA VISA Electron Maestro Master Card PayPal DHL posti
Top