Biotrue ONEday for Presbyopia (90 kpl)

89.79 €
91%
Ilmainen toimitus tälle tuotteelle
Varastossa
Arvioitu lähetyspäivämäärä maanantai 26.10. ei toimitusaikaa
Ilmainen toimitus tälle tuotteelle
89.79 €
Ilmainen toimitus yli 70€ tilauksille
Ilmaisia lahjoja yli 80€ tilauksille

Biotrue ONEday for Presbyopia

Biotrue OneDay for Presbyopia –linssit ovat monitehopiilo­linssit Bausch and Lombilta erityisesti ikänäön korjaamiseen. Ikänäkö on normaali muutos, jota esiintyy yleensä 40 ikävuoden jälkeen. Ikänäöstä kärsivän henkilön on vaikeaa nähdä lähellä olevia kohteita.

Kolme optista vyöhykettä

Biotrue OneDay for Presbyopia –piilolinssit tarjoavat tarkan näön kaikille etäisyyksille. Erityinen kolmen vyöhykkeen design hyödyntää silmän luonnollisia ominaisuuksia, kun näkö tarkentuu sekä kauas että lähellä oleviin kohteisiin. Linssin keskiosa tarkentaa katseen lähellä ja ulompi reuna taas kaukana oleviin kohteiisin.

Korkea vesikylläisyys – mukava käyttö

BioTrue OneDay for Presbyopia –linsseissä käytetty HyperGel Nesofilcon A –teknologia yhdistää hydrogeelisten ja silikonihydro­geelisten linssien ominaisuuksia, jotka ovat korkea vesikylläisyys ja suuri hapenläpäisykyky. Materiaalin kosteuttavat ainesosat säilyttävät piilolinssien kosteustasapainon koko päivän ajan. Tämä takaa laadukkaan käyttömukavuuden tarkan näön lisäksi. Linssien vesikylläisyys on 78 %, joka on verrannollinen sarveiskalvon vesikylläisyyden kanssa. Näin ollen BioTrue OneDay for Presbyopia –piilolinssit ovat hyvin luonnollisen tuntuiset.

Suoja UV-säteilyä vastaan

Biotrue OneDay for Presbyopia –piilolinssit on varustettu UV-suojalla, joka tarjoaa suojan sekä UVA- että UVB-säteilyä vastaan. Muistathan, että piilolinssit peittävät vain osan silmästäsi, joten tarvitset myös aurinkolasit silmien suojaamiseksi.

Ominaisuudet
Valmistaja: Bausch and Lomb
BC: 8.60
DIA: 14.20
Pakkauksen koko: 90 kpl
Vaihtoväli: 1 päivä
Erääntymisaika: 12 kk ja enemmän
Hapen läpäisevyys: 42 Dk/t
Vesikylläisyys: 78%
Tuotenimi: Biotrue ONEday for Presbyopia
Tehojen valikoima: -9.00 - +6.50
Add: High (+1.75 - +2.50), Low (+0.75 - +1.50)
Linssimateriaali: Nesofilcon A
Yön yli käyttö: Ei
UV-suoja: Kyllä

Arviot

91%
0x
0x
0x
0x
0x
Arvioi tuote:
100%

Kommentit

Onko sinulla kysymyksiä?
VISA VISA Electron Maestro Master Card PayPal DHL posti