Lähetämme tilauksesi heti! Suosittelemme kuitenkin tilaamista etukäteen, koska kuljetukset saattavat viivästyä nykyisen tilanteen vuoksi.

Clariti 1 day toric (30 kpl)

33.79 €
80%
Varastossa
Arvioitu lähetyspäivämäärä keskiviikko 3.6.

Toimitus

posti
Posti – Pakettiautomaatti, SmartPost 4.90 €
DHL
DHL Express – Kuriiri (1–2 arkipäivää) 6.90 €
posti
Posti – Kuriiri (2–3 arkipäivää) 7.90 €
33.79 €
Ilmainen toimitus yli 70€ tilauksille
Ilmaisia lahjoja yli 80€ tilauksille

Clariti 1 day toric

Clariti 1 day Toric ovat päivittäiset silikonihydrogeeli-piilolinssit CooperVisionilta. Linssien hengittävä materiaali ja WetLoc-teknologia antavat silmillesi terveellisen annoksen happea, mutta pitää niitä myös kosteana ja mukavina koko päivän ajan. Sisältää 30 linssiä.

Silikonihydrogeeli

Claritiy 1 day on valmistettu Somofilcon A: sta, joka on eräänlainen silikonihydrogeeli. Tämä erittäin kehittynyt materiaali säilyttää runsaasti kosteutta ja tarjoaa myös sarveiskalvolle runsaasti happea. WetLoc-tekniikka pitää silmiäsi kosteana koko päivän aikana.

Clariti 1 day linssit on varustettu sisäänrakennetuilla UVA- ja UVB-suodattimilla. Muista kuitenkin että piilolinssi ei voi koskaan täysin suojata silmiäsi. Vain paremmat aurinkolasit kykenevät tekemään tämän.

Astigmatismin korjaaminen

Astigmatismi johtuu yleensä sarveiskalvon epäsäännöllisestä kaarevuudesta, joka tarvitsee korjausta täydellisen näkemisen mahdollistamiseksi. Perustehon, peruskaaren ja halkaisijan lisäksi on myös akseli ja sylinteri erityisparame­treina, jotka ovat tarpeelliset tiedot astigmatismin korjaamiseksi. Tämä tarkoittaa, että sinun on täytettävä huolellisesti näitä kahta lisäarvoa. Ota yhteyttä silmäläkäriin jos et ole varma näistä tiedoista

The Clariti 1 day perhe

CooperVision lisäsi Clariti 1 day toric linssit jo suosittuun ja edulliseen Clariti-perheeseensä. Normaalin korjauksen lisäksi Clariti 1 day linssit ovat saatavilla normaali ja monitehokorjau­kseen.

Ominaisuudet
Valmistaja: CooperVision
BC: 8.60
DIA: 14.30
Pakkauksen koko: 30 kpl
Vaihtoväli: 1 päivä
Erääntymisaika: 24 kk ja enemmän
Vesikylläisyys: 56%
Hapen läpäisevyys: 57 Dk/t
Tuotenimi: Clariti 1 day Toric
Sylinterin lisävoimakkuus: -0.75 - -2.25
Tehojen valikoima: -9.00 - +4.00
Yön yli käyttö: Ei
Linssimateriaali: Somofilcon A
UV-suoja: Kyllä

Arviot

80%
0x
0x
0x
0x
0x
Arvioi tuote:
100%

Kommentit

Onko sinulla kysymyksiä?
Halkaisija
VISA VISA Electron Maestro Master Card PayPal DHL posti
Top