Clear 1-Day (30 kpl)

26.99 €
89% suosittelut
Varastossa
Arvioitu lähetyspäivämäärä torstai 2.2. valitse ominaisuudet
Noutopaikat (2–3 arkipäivää) 3.90 € *
Budbee - Kuriiri (2-3 arkipäivää) 5.90 € *
DHL EXPRESS (1–2 arkipäivää) 11.90 €   
Posti - Kuriiri (2–3 arkipäivää) 7.90 € *
* Ilmainen toimitus yli 49.00 € tilauksille
26.99 €
Jopa 12.58 € arvoinen ilmainen lahja yli 80.00 € tilauksen yhteydessä

Clear 1-Day

Clear 1-Day -kertakäyttölinssit valmistajalta ClearLab tarjoavat mukavuutta koko päiväksi. Asperisen muotoilun ansiosta linssit korjaavat lievää hajataittoa. Linssit takaavat kirkkaan ja tarkan näön kaikissa tilanteissa, myös silmiä väsyttävissä tilanteissa – tietokoneella työskennellessä, autolla ajaessa ja ilmastoiduissa tiloissa.

Materiaali

Clear 1-Day -linssien materiaali on bioyhteensopiva silmän kanssa. Suuri vesikylläisyys ylläpitää piilolinssien kosteustasapainoa koko päivän lisäten näin käyttömukavuutta. Clear 1-Day piilolinssit sopivat käyttäjille, joilla on kuivat silmät.

AQUAGRIP -teknologia

AQUAGRIP –teknologian ansiosta piilolinssit säilövät suuren määrän vettä, mikä ehkäisee linssien kuivumista ja lisää niiden kosteutta. Clear 1-Day -piilolinssit takaavat käyttäjilleen mukavuutta koko päiväksi.

Terveellinen käyttötapa

Clear 1-Day -kertakäyttölinssit on suunniteltu päivittäiseen käyttöön. Kertakäyttölinssit ovat yksi terveellisimmistä piilolinssien käyttötavoista, sillä linssit hävitetään joka käyttökerran jälkeen ja korvataan uudella parilla. Erillistä piilolinssinestettä ei tarvita. Kun piilolinssejä käytetään vain kerran, lika ja bakteerit eivät ehdi kerääntyä linssin pinnalle.

Ominaisuudet - Clear 1-Day (30 kpl)

Valmistaja: ClearLab
BC: 8.80, 8.70
DIA: 14.20
Pakkauksen koko: 30 kpl
Vaihtoväli: 1 päivä
Erääntymisaika: 12 kk ja enemmän
Hapen läpäisevyys: 25,38 Dk/t
Vesikylläisyys: 58%
Tuotenimi: Clear 1-Day
Tehojen valikoima: -10.00 - +6.00
Linssimateriaali: Hioxifilcon A
Yön yli käyttö: Ei
UV-suoja: Ei
Lääkinnällinen laite: Kyllä

Arviot

89%
38 asiakkaamme suosittelevat tätä tuotetta arvosteluja ei ole vahvistettu

Kommentit (1)

Onko sinulla kysymyksiä?
Sonja

Laitoin nämä linssit ensimmäistä kertaa silmiin ja lähdin ulos kauppaan. Puolessa välissä matkaa näkö alkoi sumentua ja kohta koko maailma alkoi näyttää vain pelkiltä sumeilta väriplänteiltä, kuin ei olisi ollut piilareita ollenkaan. Runsas räpyttely auttoi sen verran, että pääsin takaisin kotiin ja noin 20min kosteustipoilla lotraamisen jälkeen sain linssit vihdoin pois päästä. Ei ole koskaan mitkään piilarit kuivahtaneet näin pahasti ja nopeasti!