Dailies AquaComfort Plus Toric (30 kpl)

26.99 €
98% suosittelut
Varastossa
Haluamme ilmoittaa, että tietyt Dailies AquaComfort Plus Toric -voimakkuusyhdistelmät eivät ole tällä hetkellä saatavilla valmistusrajoitusten vuoksi. Tämä ongelma koskee valitettavasti 5, 30 ja 90 linssin pakkauksia. Pahoittelemme häiriötä ja kiitämme ymmärryksestä. Syötä reseptisi tarkistaaksesi saatavuuden.
Arvioitu lähetyspäivämäärä torstai 30.3. valitse ominaisuudet
Noutopaikat (2–3 arkipäivää) 3.90 € *
Budbee - Kuriiri (2–3 arkipäivää) 5.90 € *
Posti - Kuriiri (2–3 arkipäivää) 7.90 € *
DHL EXPRESS (1–2 arkipäivää) 11.90 €   
* Ilmainen toimitus yli 49.00 € tilauksille
26.99 €
Jopa 12.58 € arvoinen ilmainen lahja yli 80.00 € tilauksen yhteydessä

Dailies AquaComfort Plus Toric -piilolinssit

Tarjoamme DAILIES AquaComfort Plus Toric -piilolinssejä myös 90 kpl pakkauksessa.

Tooriset DAILIES AquaComfort Plus Toric -kertakäyttölinssit korjaavat hajataittoa. Linssit tarjoavat tripla-kosteutuksen, kirkkaan näön ja virkistävän mukavuuden koko päiväksi.

Dailies AquaComfort Plus Toric

Laadukas kosteutus, korkea käyttömukavuus

Tooriset DAILIES AquaComfort Plus Toric -kertakäyttölinssit Alconilta on varustettu tripla-kosteutuksella, mikä takaa linssien mukavan käytön koko päivän ajan. Yksi linssien kosteuttajista on HPMC, jota löytyy linssien säilytysnesteestä. Tämän vaikutuksen voi huomata heti linssin silmään asettamisen jälkeen. Lisäksi linssin materiaali koostuu kosteuttavista ainesosista, jotka ovat PEG (Polyethylene glycol) ja PVA (Polyvinyl alcohol). PVA välittyy linssiltä silmään joka räpäytyksellä. Räpäytämme silmiämme noin 11 000 kertaa päivän aikana. Mikäli haluat lisätietoja DAILIES AquaComfort Plus Toric -piilolinsseistä, vierailethan valmistajan virallisilla verkkosivuilla.

Ominaisuudet - Dailies AquaComfort Plus Toric (30 kpl)

Valmistaja: Alcon
BC: 8.80
DIA: 14.40
Pakkauksen koko: 30 kpl
Vaihtoväli: 1 päivä
Erääntymisaika: 12 kk ja enemmän
Hapen läpäisevyys: 26 Dk/t
Vesikylläisyys: 69%
Tuotenimi: Dailies AquaComfort Plus Toric
Sylinterin lisävoimakkuus: -0.75 - -1.75
Tehojen valikoima: -9.00 - +4.00
Linssimateriaali: Nelfilcon A
Yön yli käyttö: Ei
UV-suoja: Ei
Lääkinnällinen laite: Kyllä

Arviot

98%
434 asiakkaamme suosittelevat tätä tuotetta arvosteluja ei ole vahvistettu

Kommentit (6)

Onko sinulla kysymyksiä?
Iida

Hei! olen käyttänyt nyt dailies total 1 for astigmatism kertakäyttölinssiä. Se on loistava linssi vaikka tosin hintavimmasta päästä. Tahtoisin tietää onko tämä linssi miten paljon erilainen? miten eroa toisistaan?

Vastaus info@alensa.fi

Good day! Thank you for your question. Dailies Total 1 have much higher oxygen permeability (127 dk/t vs 26 dk/t in Dailies Aqua Comfort). A higher oxygen permeability ensures that your cornea receives a lot of oxygen to keep your eyes healthy. Apart from that these two types of lenses have different diameter (Dailies Total - 14.50 and Dailies AquaComfort - 14.40). In any case, it is always worth consulting your optician before changing the lenses.

Sirpa Laitamäki

Mikä linssi sopii minulle. Tarvitsen moniteholinssit missä myös hajataitto. Nyt käytössä Cooper vision proclearmultifocal tori?. Käytössä kuukauslinssit. Onko kertakäyttölinssejä.

Vastaus info@alensa.fi

Hei,

Kiitos viestistäsi. Valitettavasti meidän valikoimastamme ei löydy tällä hetkellä lainkaan linssejä, joissa olisi sekä monitehot että hajataiton korjaus. Olemme työstämässä asiaa, ja toivottavasti lähitulevaisuudessa voimme tarjota linssejä näillä molemmilla ominaisuuksilla asiakkaillemme.

Ystävällisin terveisin, Alensan asiakaspalvelu

Seliina

Tarvitsen tooriset piilolinssit. Olen käyttänyt Air optixeja. Voinko tilata nämä samoilla voimakkuuksilla?

Vastaus Asiakaspalvelu

Hei Seliina,

Kun tilaat tooriset kertakäyttöpi­ilolinssit, sinun on käytävä optikolla näöntarkastuksessa, vaikka olisitkin käyttänyt aiemmin kuukausilinssejä. Optikon on tarkastettava, mitkä piilolinssit sopivat juuri sinulle kaarevudeltaan ja materiaaliltaan. Lisäksi on hyvä käydä näöntarkastuksessa kerran vuodessa, kun käytät piilolinssejä.

Ystävällisin terveisin, Alensan asiakaspalvelu

Emmi

Mukavan tuntuiset linssit ja pysyvät hyvin paikallaan, mutta silmäni kuivuvat parin tunnin käytön jälkeen...silmätipat kylä auttavat.

Kata

Mukavat piilolinssit!

Neea

Minulla on hajataittoa ja on vaikea löytää hyvät kertakäyttölinssit. Nämä Dailies-linssit tuntuvat hyvältä useamman tunnin ja ovat melko hengittävät linssit.