EasySept peroksidipiilolinssineste 360 ml

8.39 €
96% suosittelut
Varastossa
Varoitus! Tämä liuos on peroksidiliuos. Noudata sen käyttöä koskevia ohjeita!
Arvioitu lähetyspäivämäärä maanantai 30.1. valitse ominaisuudet
Noutopaikat (2–3 arkipäivää) 3.90 € *
Budbee - Kuriiri (2-3 arkipäivää) 5.90 € *
DHL EXPRESS (1–2 arkipäivää) 11.90 €   
Posti - Kuriiri (2–3 arkipäivää) 7.90 € *
* Ilmainen toimitus yli 49.00 € tilauksille
8.39 €
Jopa 12.58 € arvoinen ilmainen lahja yli 80.00 € tilauksen yhteydessä

EasySept piilolinssineste

EasySept 360 ml on peroksidineste sopii kaikkien pehmeiden piilolinssien puhdistamiseen ja desinfiointiin (mukaanlukien silikonihydro­geelilinssit). Tämä linssineste onBausch and Lombin valmistama, ja poistaa tehokkaasti jäämät ja proteiinit, joita jää linsseihin käytön yhteydessä.

Tärkeä varoitus

Älä ikinä laita peroksidinestettä suoraan silmiin, sillä se voi aiheuttaa vakavia vammoja.

Älä ikinä käytä tavallista piilolinssikoteloa peroksidinesteen kanssa. Käytä vain nesteen mukana tulevaa erityistä neutraloivan levyn sisältävää koteloa.

Älä ikinä poista linssejä erityisestä piilolinssiko­telosta, ennen kuin neutralisointi­prosessi on kokonaan valmis, eli aikaisintaan 6 tunnin päästä.

Älä ikinä ylitäytä koteloa nesteellä. Vuotanut ja neutralisoimaton neste voi vahingossa päästä kosketuksiin linssien tai sormiesi kanssa, aiheuttaen vahinkoa.

Lue lisää täältä: Kuinka käyttää vetyperoksidinestettä turvallisesti

Miten EasySept toimii?

Neste sisältää 3% hydrogeeniperok­sidia, joka toimii desinfioijana tuhoten kaikki The solution is made up of 3% hydrogen peroxide that acts as a disinfectant, effectively destroying all patogeeniset mikro-organismit. EasySept-neste poistaa lian ja jäämät puhdistusprosessin aikana, varmistaen että neste on tehokkaasti neutralisoitu eikä aiheuta epämukavuutta tai vahinkoa kun puhtaat linssit laitetaan silmiin.

Kuinka käyttää EasySept-nestettä

Kun käytät EasySept-nestettä, on hyvin tärkeää seurata alla olevia ohjeita.

  1. Käsittele aina linssejä puhtailla käsillä. Pese kätesi ja kuivaa puhtaalla pyyhkeellä ennen linssien käsittelyä.
  2. Varmista, että vastaanottamasi linssikotelo sisältää neutralisointi­levyn.
  3. Kun poistat linssin silmästä, aseta se kämmenellesi, tiputa päälle muutama tippa nestettä (yleensä 2-4) ja tämän jälkeen varovasti hankaa linssiä.
  4. Avaa kotelo ja laita linssit omiin säiliöihinsä. Varmista aina, että vasen linssisi on säiliössä, joka on merkattu kirjaimella L, ja oikea säiliössä, joka on merkattu kirjaimella R. Sulje varovasti säiliöt ja linssikotelo.
  5. Täytä kotelo peroksidinesteellä täyttöviivaan saakka ja ruuvaa kotelon korkki kiinni.
  6. Anna neutralisointi­prosessin vaikuttaa vähintään 6 tuntia . Pidä kotelo pystysuunnassa ja älä käännä tai ravista sitä prosessin aikana.
  7. Kemiallinen reaktio on valmis, kun näkyviä kuplia ei enää muodostu nesteeseen peroksidin veteen hajoamisen seurauksena.
  8. Kuuden tunnin jälkeen linssit voi poistaa ja jäljellä oleva neste tulee hävittää. Huuhtele kotelo suolaliuoksella ja anna sen kuivua luonnollisesti (älä kuivaa paperilla tai pyyhkeellä).
  9. Ennen linssien laittoa silmään, voit huuhdella sen halutessasi puhtaalla suolaliuoksella. Älä koskaan huuhtele peroksidinesteellä ennen silmiin laittoa.

Ominaisuudet - EasySept peroksidipiilolinssineste 360 ml

Valmistaja: Bausch and Lomb
Linssinesteen tyyppi: Peroksidi
Koko: 360 ml
Erääntymisaika: 12 kk ja enemmän
Käyttö avaamisen jälkeen: 3 kuukautta
Säilöntäaineita: Ei
Lääkinnällinen laite: Kyllä

Arviot

96%
64 asiakkaamme suosittelevat tätä tuotetta arvosteluja ei ole vahvistettu

Kommentit (1)

Onko sinulla kysymyksiä?
T

Tekee linsseistä erittäin miellyttävät pitää, eikä aiheuta niiden tarttumista silmiin. Aiemmin käyttämäni Aosept liimasi linssit silmiini niin lujasti, että ne olivat erittäin vaikeasti poistettavat aina mutta siirryttyäni Easyseptiin tätä ei ole tapahtunut enää kertaakaan.