Gelone Linssineste 50 ml

2.79 €
98% suosittelut
Varastossa
Arvioitu lähetyspäivämäärä maanantai 3.4. valitse ominaisuudet
Noutopaikat (2–3 arkipäivää) 3.90 € *
Budbee - Kuriiri (2–3 arkipäivää) 5.90 € *
Posti - Kuriiri (2–3 arkipäivää) 7.90 € *
DHL EXPRESS (1–2 arkipäivää) 11.90 €   
* Ilmainen toimitus yli 49.00 € tilauksille
2.79 €
Jopa 12.58 € arvoinen ilmainen lahja yli 80.00 € tilauksen yhteydessä

Gelone Piilolinssineste

Tämä kätevä nestepullo sopii erinomaisesti matkallesi, ja voit säilyttää sen käsilaukussasi, kuntosalikassissasi tai työpöydän laatikossa, jotta se on helposti saatavilla kun linssit tarvitsevat puhdistusta.

Tämä pienikokoinen pullo menee mihin tahansa (ja missä 100 ml tai pienemmät pullot ovat sallittuja), joten se sopii erinomaisesti kesä retkille tai lomille.

Gelone on monikäyttöinen linssineste joka soveltuu käytettäväksi kaikentyyppisten pehmeiden piilolinssien kanssa. Se puhdistaa tehokkaasti aina kun linssit eivät ole käytössä, ja sen ainutlaatuinen kaava sisältää yhdistelmän desinfiointiaineita ja hyaluronihappoa joka tarjoaa hellävaraisen kosteuden jopa herkimmille silmille. Hyaluronihappo on luonnossa esiintyvää ainetta, joka koteuttaa silmiäsi koko päivän.

Natriumhyaluro­naatti

Natriumhyaluro­naatti (tai hyaluronihappo) on yksi tärkeimmistä aineosista Gelone-nesteessä </ strong>. Tämä aine on täysin luonnollinen ihmiskehoon ja on täysin yhteensopiva silmän sisäisen ympäristön kanssa. Se löytyy esimerkiksi lasimaisesta kalvosta joka muodostaa silmämunan.

Erinomainen nesteytys

Hyaluronihapolla on ainutlaatuinen kyky sitoa ja säilyttää suuria määriä vettä. Tämän avulla Gelone-neste nostaa huomattavasti linssien mukavuutta ja kosteutta. Tämä merkittävä aine auttaa myös edistämään solujen uudistumista ja kudosten paranemista ja auttaa korjaamaan pieniä vaurioita, jotka johtuvat silmien ärsytyksestä ympäristötekijöis­tä, kuten pölystä, likaisuudesta tai savusumusta.

Gelone linssineste on myös saatavilla toisissa pakkauksissa, kuten: 100 ml, 360 ml, tupla paukkaus, tripla pakkaus ja perhepakkauksessa 4 x 360 ml.

Ominaisuudet - Gelone Linssineste 50 ml

Valmistaja: Soleko
Linssinesteen tyyppi: Yleisneste
Erääntymisaika: 12 kk ja enemmän
Käyttö avaamisen jälkeen: 3 kuukautta
Koko: 50 ml
Sisältää natriumhyaluronaattia: Kyllä
Säilöntäaineita: Kyllä
Lääkinnällinen laite: Kyllä

Arviot

98%
641 asiakkaamme suosittelevat tätä tuotetta arvosteluja ei ole vahvistettu

Kommentit

Onko sinulla kysymyksiä?