Gelone Linssineste 50 ml

2.59 €
80%
Varastossa
Product detail: Show parameters
attributesPrimary

tiistai 22.10.

blank

Toimitus

posti
Posti – Pakettiautomaatti, SmartPost
DHL
DHL Express – Kuriiri (1–2 arkipäivää) 6.90 €
posti
Posti – Kuriiri (2–3 arkipäivää) 7.90 €
2.59 €
Ilmainen toimitus yli 70€ tilauksille
Ilmaisia lahjoja yli 80€ tilauksille

Gelone Piilolinssineste

Tämä kätevä nestepullo sopii erinomaisesti matkallesi, ja voit säilyttää sen käsilaukussasi, kuntosalikassissasi tai työpöydän laatikossa, jotta se on helposti saatavilla kun linssit tarvitsevat puhdistusta.

Tämä pienikokoinen pullo menee mihin tahansa (ja missä 100 ml tai pienemmät pullot ovat sallittuja), joten se sopii erinomaisesti kesä retkille tai lomille.

Gelone on monikäyttöinen linssineste joka soveltuu käytettäväksi kaikentyyppisten pehmeiden piilolinssien kanssa. Se puhdistaa tehokkaasti aina kun linssit eivät ole käytössä, ja sen ainutlaatuinen kaava sisältää yhdistelmän desinfiointiaineita ja hyaluronihappoa joka tarjoaa hellävaraisen kosteuden jopa herkimmille silmille. Hyaluronihappo on luonnossa esiintyvää ainetta, joka koteuttaa silmiäsi koko päivän.

Natriumhyaluro­naatti

Natriumhyaluro­naatti (tai hyaluronihappo) on yksi tärkeimmistä aineosista Gelone-nesteessä </ strong>. Tämä aine on täysin luonnollinen ihmiskehoon ja on täysin yhteensopiva silmän sisäisen ympäristön kanssa. Se löytyy esimerkiksi lasimaisesta kalvosta joka muodostaa silmämunan.

Erinomainen nesteytys

Hyaluronihapolla on ainutlaatuinen kyky sitoa ja säilyttää suuria määriä vettä. Tämän avulla Gelone-neste nostaa huomattavasti linssien mukavuutta ja kosteutta. Tämä merkittävä aine auttaa myös edistämään solujen uudistumista ja kudosten paranemista ja auttaa korjaamaan pieniä vaurioita, jotka johtuvat silmien ärsytyksestä ympäristötekijöis­tä, kuten pölystä, likaisuudesta tai savusumusta.

Gelone linssineste on myös saatavilla toisissa pakkauksissa, kuten: 100 ml, 360 ml, tupla paukkaus, tripla pakkaus ja perhepakkauksessa 4×360 ml.

Ominaisuudet
Valmistaja: Soleko
Linssinesteen tyyppi: Yleisneste
Erääntymisaika: 24 kk ja enemmän
Käyttö avaamisen jälkeen: 3 kuukautta
Koko: 50 ml
Sisältää natriumhyaluronaattia: Kyllä

Arviot

80%
0x
0x
0x
0x
0x
Arvioi tuote:
100%

Kommentit

Onko sinulla kysymyksiä?
VISA VISA Electron Maestro Master Card PayPal DHL posti
Top