Hyabak Silmätipat 10 ml

10.99 €
80%
Varastossa
Product detail: Show parameters
attributesPrimary

maanantai 23.9.

blank

Toimitus

posti
Posti – Pakettiautomaatti, SmartPost 4.90 €
DHL
DHL Express – Kuriiri (1–2 arkipäivää) 6.90 €
posti
Posti – Kuriiri (2–3 arkipäivää) 7.90 €
10.99 €
Ilmainen toimitus yli 70€ tilauksille
Ilmaisia lahjoja yli 80€ tilauksille

Hyabak Silmätipat 0.15% 10 ml

Haybak silmätipat sisältävät 0,15% hyaluronihappoa, mikä tarjoaa luonnollisen helpotuksen ärsytystä ja epämukavuutta vastaan jotka aiheuttajat ovat mm. väsymys, ilmastointi, pöly, kuiva ilma, savu. Nämä tipat torjuvat punoitusta ja kutinaa ja palauttavat kyynelikalvon vain yhdellä tipalla. Tämä pakkaus sisältää 10 ml. Näitä tippoja voidaan käyttää enintään 3 kuukautta avaamisen jälkeen.

Käyttö piilolinssien kanssa

Hyabak-silmätipat soveltuvat myös lieventämään epämukavuutta piilolinsseistä. Piilolinssejä ei tarvitse poistaa käyttääkseen näitä tippoja.

Annostus

Yleensä yksi pisara molempiin silmiin riittää virkistämään silmiä. Tämä voi kuitenkin vaihtua riippuen tarpeista. Hyaluronihapon lisäämisen ansiosta nämä tipat pystyvät parantamaan ja kosteuttamaan silmiäsi ja jäljittelemään todellisia kyyneleitä luonnollisella tavalla ilman lisättyjä säilöntäaineita. Actinoquinolin lisääminen mahdollistaa näiden tippojen auttavan estämään haitallisia UVB-säteitä auringosta. Suosittelemme kuitenkin aurinkolasien käyttöä ulkotiloissa, sillä vain aurinkolasit pystyvät suojaamaan silmäsi täysin UV-säteiltä.

Vallankumoukse­llinen ABAK-järjestelmä

Hyabak käyttää patentoitua ABAK-annostelujärjes­telmää, joka antaa täydellisen tipan joka kerta. Koko pullo sisältää yhteensä noin 300 tippaa. Tämä ainutlaatuinen annostelujärjes­telmä auttaa myös pitämään tippojasi puhtaina.

Ominaisuudet
Valmistaja: Thea
Koko: 10 ml
Käyttö avaamisen jälkeen: 3 kuukautta
Erääntymisaika: 6 kk ja enemmän

Arviot

80%
0x
0x
0x
0x
0x
Arvioi tuote:
100%

Kommentit

Onko sinulla kysymyksiä?
VISA VISA Electron Maestro Master Card PayPal DHL posti
Top