Takaisin tuotetietoihin

Linssien tyyppi

Lasit kaukonäköön Myopiaa korjaavat linssit
Lukulasit Hyperopiaa korjaavat linssit
Lasit eri etäisyyksille Presbyopiaa eli ikänäköä korjaavat linssit, joilla näet useille etäisyyksille
Progressiiviset/multifokaaliset lasit All-in-one lasit. Optisten vyöhykkeiden väliset siirtymät eivät ole huomattavissa, ja katse siirtyy saumattomasti kaukonäkymästä keski- ja lähietäisyydelle ilman, että laseja tarvitsee vaihtaa.
Degressiiviset (toimisto) lasit Sisäkäyttöön tarkoitetut lasit, esim. toimistolle. Korjaus kohdistetaan lähi- ja keskietäisyydelle, mikä toimii erityisesti tietokoneella työskennellessä. Siirtymä optisten vyöhykkeiden välillä ei ole huomattavissa.
Bifokaaliset lasit Kaksi etäisyyttä korjaavat lasit. Linssin yläosa korjaa kaukonäköä ja linssin alaosassa on integroitu puoliympyrän muotoinen vyöhyke lähietäisyyden korjausta varten. Välissä olevaa etäisyyttä ei korjata. Siirtymä optisten vyöhykkeiden välillä on huomattavissa.
Lasit ilman voimakkuuksia sinisen valon suodattimella Pehmeän keltaiset linssit, jotka poistavat digitaalisista laitteista ja keinovalosta välittyvää sinistä valoa.
Lasit autoilijoille ilman voimakkuuksia Linssit on suunniteltu minimoimaan häikäisyä ja heijastuksia, vähentäen silmien väsymistä ajamisen aikana. Jos sinulla on resepti ja tarvitset lasit voimakkuuksilla, määritä ensin linssien tyyppi (kaukonäköön, lähinäköön tai monitehoilla). Valitset autoilijan linssit viimeisessä vaiheessa - Erikoislinssin säädöt.
Tilaa pelkät kehykset

Silmälinssien valmistaja

Adrial
Adrial on eurooppalainen yritys Ophthalmisin optiikan alalla, joka tuottaa innovatiivisia silmälinssejä korkealaatuisia.
+ 0.00 € Hinta per pari

Linssin pinnan käsittelyt

Uv-suodatin
Ylimääräinen kovete
Itsepuhdistuva pinnoite
Hydrofobinen pinnoite
Heijastamaton pinnoite

Ray-Ban RX6355 2994

Kehykset 127.90 €
Linssit 54.80 €
Valitse linssit näihin laseihin 14.90 €
Erityisominaisuudet silmälasilinsseihisi 39.90 €
Uv-suodatin ilmainen
Ylimääräinen kovete ilmainen
Itsepuhdistuva pinnoite ilmainen
Hydrofobinen pinnoite ilmainen
Heijastamaton pinnoite ilmainen
Hinta yhteensä 182.70 €

Valmistetaan 9 työpäivän kuluessa maksupäivästä