Silmälasien tilaaminen – vaiheittainen opas

Miten silmälasien tilaaminen myymälästämme oikein toimii? Laajan mallivalikoimamme ansiosta sinun on helppo löytää itsellesi täydelliset kehykset. Sen jälkeen haluat varustaa nämä kehykset räätälöidyillä linsseillä reseptisi mukaan. Näin sinun tulee edetä:

Valitse sinulle määrätyt reseptisilmälasit

Ensinnäkin, tarvitsetko yksiteholasit nähdäksesi kauas tai lähelle? Onko sinulla resepti progressiivisille laseille, jotka tarjoavat selkeän näön kaikille etäisyyksille? Tai saatat haluta vain reseptittömät näyttöpäätelasit, jotka voivat suojata silmiäsi liialliselta siniseltä valolta, jota näytöt lähettävät.

Lataa reseptisi, tai käytä samaa kuin edellisellä tilauksellasi

Anna seuraavaksi reseptisi meille joko syöttämällä voimakkuutesi manuaalisesti, ottamalla kuva reseptistäsi ja lataamalla se tai käyttämällä aiemman tilauksesi voimakkuuksia.

Mukavin tapa on ladata resepti. Sinua pyydetään antamaan reseptillesi nimi ja ilmoittamaan, milloin silmälääkärisi on sen määrännyt. Käsittelemme voimakkuutesi ja viimeistelemme tilauksesi puolestasi. Voit myös ladata reseptisi suoraan tilillesi tässä vaiheessa.


Lataa reseptisi nyt

Syötä pupilliesi etäisyys (PD)

Pupillary Distance (PD) on etäisyys millimetreinä molempien pupilliesi keskipisteen välillä. Löydät sen reseptistäsi joko kahtena arvona (yksi kummallekin silmälle) tai vain yhtenä arvona (molemmille silmille yhdessä).

Jos et tiedä tai et näe PD:täsi reseptilläsi, voit mitata sen netissä käyttämällä verkkokameraasi tai kameraasi, sekä mitä tahansa magneettinauhalla varustettua korttia.

Linssin paksuus

Reseptisi perusteella järjestelmämme määrittää automaattisesti optimaalisen linssin paksuuden. Mitä monimutkaisempi resepti on, sitä ohuempi linssin on oltava, jotta se toimisi tehokkaasti. Asiakaspalvelu­tiimimme auttaa mielellään, jos olet epävarma, minkä vaihtoehdon valitset.

Lisää vapaavalintaisia lisäominaisuuksia linsseille

Linssiemme mukana tulee aina 5 kehittynyttä vakiokäsittelyä, jotka sisältyvät hintaan. Tarjoamme myös lisäominaisuuksia, jotka voidaan lisätä linsseihisi halutessasi: sinistä valoa estävä suodatin, itsesävyttyvät linssit, pysyvästi sävytetyt aurinkolasilinssit jne.

Jos valitsit progressiiviset silmälasit, vaiheessa 5 sinun on valittava ”näkökenttä” linssillesi. Kehittyneemmän näkökentän valitseminen lisää linssien mukavuutta ja laatua. Kehittyneemmät linssitekniikat auttavat pienentämään perifeerisiä vääristymiä ja laajentamaan optisia vyöhykkeitä väli- ja lähietäisyyksille.

Lisää kaikki ostoskoriisi ja viimeistele tilauksesi

Ja olet valmis! Uudet lasisi toimitetaan kotiovellesi tuota pikaa!

Jos sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse tai puhelimitse. Autamme sinua mielellämme tilauksesi kanssa.

Osta laseja