Lue lisää sinistä valoa estävistä laseista

Lue lisää sinistä valoa estävistä laseista

Sininen valo on aina ollut osa elämäämme; se on osa luonnollista valon spektriä ja pitää meidät valppaina, optimistisina ja hereillä päivän aikana. Sininen valo sinänsä ei ole välttämättä huono asia, mutta nykyajan elämä on tuonut joitain muutoksia: näytöt ja tekniikan. Käytämme jatkuvasti laitteita – älypuhelimia, tietokoneita ja / tai tabletteja -, jotka säteilevät paljon sinistä valoa sekä päivällä että yöllä. Jatkuva näytön tuijottaminen ja sen lähettämä sininen valo väsyttää ja ärsyttää silmiämme. Tätä kutsutaan digitaaliseksi silmäjännitykseksi. Ihmiset huomaavat usein päivän päätteeksi, että heidän silmänsä ovat kuivat ja näyttävät punaisilta ja että heillä on lievä päänsärky sekä vaikeuksia nukkua.

Tähän sinistä valoa estävä suodatin on oiva apu. Tämä suodatin neutraloi näytön sinistä valoa, mikä lievittää joitain silmien rasituksia. Kun ostat lasit meiltä, tarjoamme sinulle vaihtoehdon lisätä sinistä valoa estävän suodattimen silmälasiesi linsseihin . Eivätkä silmälasit ole ainoa tuote, johon saa tämän innovatiivisen suodattimen mukaan! Löydät nykyään myös piilolinssejä , jotka sisältävät haitallisen sinisen valon suodattimen.

KOKEILE TOPVUE BLUE BLOCKER

Mitkä ovat sinistä valoa estävän suodattimen edut?

Sinistä valoa suodattavissa laseissa on paremmat optiset ominaisuudet silloin, kun tuijotat ruutua pitkään:

 • Huomaat vähemmän väärisymiä, ja näet kuvan realistisemmin.
 • Suodatin eliminoi häikäisyä ja valon heijastumia.
 • Värinäkösi on parempi

Kun saat vähemmän intensiivistä sinistä valoa, sillä on positiivinen vaikutus kehoosi:

 • Kun käytät sinistä valoa estäviä laseja tuijottaessasi ruutua pitkään, se auttaa silmiäsi rentoutumaan ja ne tuntuvat energisemmiltä ja vähemmän ärsyyntyneiltä.
 • Unirytmisi paranee, sillä sininen valo lopettaa kehosi melatoniinin tuotannon, joka normaalisti auttaa sinua nukkumaan.
 • Tuotteliasuutesi kasvaa monen tunnin ruudun tuijottamisen jälkeen, ja voit keskittyä paremmin.

Kenen tulisi hankkia itselleen sinistä valoa estävät lasit tai linssit?

Nykypäivänä kaikille olisi hyötyä sinistä valoa estävien lasien tai linssien käyttämisestä, etenkin niille, jotka viettävät pitkiä aikoja tietokoneiden tai puhelimien äärellä. Joten, jos olet toimistotyöntekijä, opiskelija, pelaaja tai vain 2000-luvun teollistuneen yhteiskunnan asukas, käytät todennäköisesti tämäntyyppisiä laitteita huomattavasti ja saattaisit ehdottomasti hyötyä sinistä valoa estävistä linsseistä.

Mitä muuta sinun pitäisi tehdä?

Jos sininen valo aiheuttaa sinulle paljon ongelmia ja sinulla on usein päänsärkyä tai punaiset ja ärsyyntyneet silmät, suosittelemme myös seuraavaa:

 • Pidä säännöllisiä taukoja ruudun tuijottamisesta ja katso muualle aina välillä*.
 • Älä istu liian lähellä ruutua.
 • Käytä erityistä mattasuodatinta näytölläsi eliminoidaksesi häikäisyn.
 • Koita vähentää ruutuaikaasi, erityisesti ennen nukkumaan menoa.
 • Varmista, että huone jossa työskentelet on tarpeeksi valoisa.
 • Hanki itsellesi laadukkaat silmätipat.

* Kokeile seurata 20–6–20 sääntöä: aina 20 minuutin välein, katso poispäin ruudustasi jotakin, joka on n. 6 metrin päässä sinusta. Tee tätä 20 sekunnin ajan.