Miksi ja miten tilaat silmälasit netistä?

Silmälasien ostaminen netistä voi aluksi vaikuttaa hieman pelottavalta, mutta on olemassa monia hyviä syitä kokeilla. Ensinnäkin, on paljon halvempaa ostaa lasit verkosta kuin optikolta. Toiseksi, lasien laatu on samantasoinen tai parempi. Kolmanneksi, nykyään voit jopa kokeilla niitä netissä; tulet olemaan yllättynyt siitä, miten samanlainen meidän virtuaalinen peilimme on verrattuna oikeaan. Joten, miten voit edetä tilaamaan silmälasit netistä? Tämä opas kertoo siitä kaiken!

Aloita löytämällä suosikkikehyksesi

Mene tutustumaan meidän kehys- ja silmälasikokoelmaamme, josta löydät uskomattoman valikoiman malleja ja alkuperäisiä tuotemerkkejä. Voit suodattaa helposti muotoja, tyylejä, värejä, tuotemerkkejä ja paljon muuta. Useimpia malleja voit kokeilla käyttämällä meidän virtuaalista peilitoimintoamme. Kun olet löytänyt täydelliset kehykset, voit aktivoida virtuaalisen sovitusyökalun. Tämä käyttää verkkokameraasi ja näyttää, miltä kehykset näyttävät päässäsi reaaliajassa.

Mikä tekee virtuaalisesta peilistä niin erityisen?

Napsauta lasien vieressä olevaa kamerakuvaketta aktivoidaksesi virtuaalisen peilimme. Se toimii kuten tavallinen peili; kamera vangitsee kasvosi ja sovittaa valitut kehykset tarkasti naamallesi. Voit jopa kääntää päätäsi, ja kehykset seuraavat kasvojasi joka suuntaan. Tämän avulla voit nähdä lasit eri näkökulmista ja hahmotat, miltä ne näyttäisivät oikeasti päässäsi! Vertailun vuoksi, katsotaan alla olevia esimerkkejä. Toinen tehtiin virtuaalisella peilillämme ja toinen käyttäen todellisia kehyksiä. Osaatko kertoa, kumpi on kumpi?

Lasien virtuaalinen kokeileminen

Olemme lisänneet koot ja mitat jokaisille kehyksillemme varmistaaksemme silmälasiesi sopivuuden. Tämä kertoo sinulle, kuinka suuret tai pienet kehykset ovat sinulle, ja voit vertailla niitä paremmin nykyisiin silmälaseihisi.

Lasien mitat Lasien mitat

Silmälasireseptin syöttäminen

Kun tilaat lasit verkosta, tarvitset reseptin, jonka ei tulisi olla yli 6 kuukautta vanha. Sinun on saatava tämä silmälääkäriltäsi tai optikoltasi. Kaikkien arvojen ja parametrien tulisi olla tällä reseptillä. Täältä voit syöttää oikean ja vasemman silmäsi voimakkuudet (dioptrit). Ole tarkkana, ettet sekoita plus (+) ja miinus (-) merkkejä tilatessasi. Plus-voimakkuudet viittaavat yleensä kaukonäköisyyteen, mikä tarkoittaa, että näet hyvin kauas, mutta et niin hyvin lähelle. Miinus-voimakkuudet viittaavat lähinäköisyyteen, mikä tarkoittaa, että näet hyvin lähelle, mutta kamppailet kaukaisten kohteiden näkemisen kanssa. Jos merkkiä ei ole määritelty, se on plus-voimakkuus. Tasamerkki (=) tarkoittaa minus-voimakkuutta. Reseptisi voi sisältää myös akselin ja sylinterin arvoja; nämä arvot osoittavat hajataitteisuutta ja ne voidaan syöttää oikeaan paikkaan tilauksen yhteydessä. Jos näitä lisäarvoja ei ole kirjattu reseptiisi, kirjoita ”0” näihin paikkoihin tilauslomakkeella.

Silmähoidon asiantuntijan tulisi myös lisätä reseptiisi pupillietäisyys (PD), koska tarvitset sitä tilauksen tekemiseen. Kaikki optikot / silmälääkärit eivät lisää tätä, joten muista kysyä siitä. Voit mitata tämän myös itse meidän tarkalla online-työkalullamme, tai printtaamalla meidän PD-mittamme.

Oletko saanut silmälasireseptin lähiaikoina? Jos kyllä, mahtavaa! Lähetä se meille ja saat 6€ alennuksen uusista reseptisilmälaseistasi.

Kun olet syöttänyt reseptissi tilauslomakkeeseen pääset valitsemaan, minkälaiset linssit haluat uusiin laseihisi: tarjoamme 4 eripaksuista lasityyppiä. Antamasi parametrien perusteella sinulle sopivimmat linssityypit valitaan laseille automaattisesti. Voit tarvittaessa muuttaa tätä valintaa manuaalisesti. Muista, että tietyt arvot ja parametrit vaativat tietynpaksuiset linssit, joten tätä ei aina ole mahdollista muuttaa.

Jos olet edelleen huolissasi tilauksen tekemisestä tai parametrien syöttämisestä oikein, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Autamme mielellämme ja opastamme sinua tilauksen tekemisessä.

Yhteenveto: miksi tilata lasit netistä?

  • saat silmälasit, jotka ovat identtiset optikkosi lasien kanssa, vain kolmanneksella hinnasta
  • voit valita laajasta valikoimasta yli 3000 laadukasta mallia
  • saat toimituksen ilmaiseksi kaikkiin yli 70€ tilauksiin
  • voit kokeilla laseja poikkeuksellisen tehokkaalla virtuaalipeili­työkalulla
  • kaikki linssimme on varustettu edistyneimmillä suodattimilla ja pinnoitteilla: UV-suodattimella, lasikovetteella, heijastamattomalla pinnoitteella, itsepuhdistuvalla pinnoitteella, superhydrofobisella pinnoitteella sekä oleofobisella ja antistaattisella pinnoitteella.

Mitä vielä odotat? Löydä uudet silmälasisi täältä: