Ocuvite Complete (60 kapselia + 30 ILMAISEKSI)

19.99 €
97% suosittelut
Varastossa
Arvioitu lähetyspäivämäärä maanantai 4.7. valitse ominaisuudet

Toimitus

posti
Posti - Pakettiautomaatti, SmartPost 4.90 €
DHL
DHL Express - Kuriiri (1-2 arkipäivää) 9.90 €
posti
Posti - Kuriiri (2-3 arkipäivää) 7.90 €
19.99 €
Jopa 9.59 € arvoinen ilmainen lahja yli 80.00 € tilauksen yhteydessä

Ocuvite Complete

<p style=""text-align: justify"">Bausch and Lomb esittelee Ocuvite Completen, uniikin ravintolisän, joka sisältää tasapainoisen määrän silmiesi terveyden ja toiminnan kannalta tärkeimpiä ravintoaineita ja vitamiineja pehmeän geelikapselin sisällä. Aikuiset voivat ottaa 1-2 kapselia per päivä, ja ne tulee ottaa ruoan kanssa. Ocuvite Completea ei tule syödä raskaana ollessa tai imettäessä.

Silmiesi kannalta tärkeimmät ravintoaineet

<p style=""text-align: justify"">Ocuvite Complete sisältää ravintoaineita kolmesta eri kategoriasta: sinkki ja antioksidantit, karotenoidit (luteiini ja zeaksantiini), sekä omega-3 rasvahapot. Kaikki nämä ravintoaineet vaikuttavat tutkitusti positiivisesti silmän terveyteen ja näköön.

<p style=""text-align: justify"">Ihmiskeho ei tuota omega-3 rasvahappoja, joten on tärkeää saada päivittäinen annos ruoasta tai lisäravinteista. Omega-3 rasvahappoja löytyy kalasta sekä lehtivihreistä kasviksista, ja tämän ravintoaineen lisääminen ruokavaliossa voi auttaa suojaamaan silmiäsi makulan rappeutumiselta ja jopa kuivien silmien oireyhtymältä.

<p style=""text-align: justify"">Muiden hyötyjen lisäksi, luteiini ja zeaksantiini auttavat suodattamaan haitallista sinistä valoa, rajoittaen näin verkkokalvon vaurioitumista joka saattaa lopulta johtaa näön menettämiseen. Antioksidantit ja sinkki madaltavat kaihin kehittymisen riskiä, ja auttavat samalla suojaamaan immuunijärjes­telmääsi.

Ominaisuudet - Ocuvite Complete (60 kapselia + 30 ILMAISEKSI)

Valmistaja: Bausch and Lomb

Arviot

97%
33 asiakkaamme suosittelevat tätä tuotetta

Kommentit

Onko sinulla kysymyksiä?