Piilolinssinesteiden säästöpakkaukset - Peroksidi

Peroksidiliuos on tarkoitettu piilolinssien desinfiointiin, puhdistamiseen, huuhteluun ja varastointiin. On kuitenkin erittäin tärkeää huomata, että tämäntyyppiset liuokset vaativat erityistä käsittelyä. Seuraavia ohjeita on noudatettava huolellisesti varmistaaksesi turvallisen käytön.

  • Älä koskaan laita peroksidiliuosta suoraan silmiin, koska se voi aiheuttaa vakavia vammoja.
  • Älä koskaan käytä litteää piilolinssikoteloa peroksidiliuoksen kanssa. Käytä vain erikoiskoteloa, joka on suunniteltu erityisesti peroksidiliuokselle ja sisältää neutraloivan levyn, joka sisältyy liuospakkaukseen.
  • Älä koskaan poista linssejä erikoiskotelosta ennen neutralointipro­sessin päättymistä (vähintään 6 tuntia).
  • Älä koskaan täytä koteloa liikaa. Vuotava ja neutraloimaton liuos voi tahattomasti joutua kosketuksiin linssien tai sormien kanssa aiheuttaen vamman.
    • Varotoimenpiteet ja käyttöä koskevat säännöt on määritelty jokaisessa peroksidiliuoksemme kuvauksessa punaisessa varoitusruudussa. Muista lukea se perusteellisesti ennen liuoksen ostamista ja käyttöä.

      Tämäntyyppinen liuos on ainutlaatuinen ja tuo mukanaan monia etuja. Muiden etujen lisäksi peroksidiliuokset sopivat erityisen hyvin allergikoille tai henkilöille, jotka ovat herkkiä säilöntäaineille joita monikäyttöiset liuokset sisältävät. Desinfiointipro­sessi sisältää tarvittavan neutralointiva­iheen, joka on joko yksivaiheinen tai kaksivaiheinen prosessi.

Näytä lisätietoja Näytä vähemmän
VISA VISA Electron Maestro Master Card PayPal DHL posti