Toista edellinen tilauksesi

Proclear 1 Day Multifocal (30 kpl)

Enemmän kuin 200 kpl
Äänestäneitä asiakkaita: 115
Hinta 35.99 €
attributesPrimary

maanantai 25.9.

Puhdistaja
blank
DHL (1 – 2 työpäivää):
Priority (2–3 työpäivää):
Economy (4–8 työpäivää):
Tilaukset yli 70 € – Economy:
6,9 €
5,9 €
4,9 €
ILMAINEN

Proclear 1 Day Multifocal -kertakäyttölinssit

Proclear 1 Day Multifocal -kertakäyttölinssit ovat moniteholinssit CooperVisionilta. Ne korjaavat ikänäköä ja tuovat helpotusta kuiville silmille. Linssien optiset ominaisuudet takaavat selkeän ja terävän näön joka tilanteessa rasittamatta silmiä.

Tarkka näkö kaikissa olosuhteissa

Proclear 1 Day Multifocal -piilolinssit sopivat joka tilanteeseen: autolla ajoon, lukemiseen tai tietokoneella työskentelyyn. Linssit takaavat selkeän näön kaikille etäisyyksille ja ovat erinomainen vaihtoehto silmälaseille.

Käyttömukavuus ja terveellisyys

Proclear 1 Day Multifocal-kertakäyttölinssien käyttö on yksi terveellisimmistä piilolinssien käyttötavoista. Piilolinssejä käytetään kerran ja hävitetään päivän lopussa, joten linssit eivät vaadi puhdistusta, desinfiointia tai säilytystä. Bakteerit, lika ja proteiinit eivät ehdi kertyä linssin pinnalle. Tämän vuoksi kertakäyttölinssit soveltuvat erityisesti allergikoille.

Kosteuttava PC ™ -teknologia

Kosteuttava PC ™ -teknologia perustuu fosforyylikoliinin käyttöön linssin materiaalissa. Fosforyylikoliini on ihmiskehon luontainen ainesosa. Tämä materiaali sitoo itseensä vettä luoden linssin pinnalle suojaavan kerroksen, joka ehkäisee likakerrostumien muodostumista. Linssit ovat mukavat käyttää koko päivän ajan.

Lisävoimakkuus

Proclear 1 Day Multifocal -piilolinsseille ei voi valita erityistä lisävoimakkuutta. Valmistajan mukaan nämä linssit sopivat parhaiten käyttäjille, joiden lisävoimakkuus on korkeintaan +2.5.
Tämän vuoksi emme suosittele näiden linssien ostamista ennen käyntiä optikolla.

Ominaisuudet

Voimakkuus: from -10.00 to +6.00
Voimassaolo: 24 kk ja enemmän
Vaihtoväli: 1 päivä
Materiaali: Omafilcon A
Jatkuva / Yön yli käyttö: Ei
Vesikylläisyys: 60%
Hapenläpäisy: 37 Dk/t
Halkaisija: 14.2
UV-suoja: Ei
Pakkauksessa: 30 linssiä
Valmistaja: CooperVision
Kaarevuus: 8.7

Kommentit

Lisää kommentti

  • Merja

    Näihin linsseihin olen ollut tyytyväinen. Näen sekä kauas että pystyn lukemaan näillä ja näkö pysyy tarkkana. Ovat myös mukavat silmissä. Erityisesti kesäaikaan hyvät linssit, jotta voin autolla ajaessa pitää aurinkolaseja. Ei valittamista!

    Kommentti lisätty 17.06.2015

Kirjaudu sisään:

Kirjaudu sisään käyttämällä

Facebook Google