Refine One Step Linssineste 360 ml

9.89 €
93% suosittelut
Varoitus! Tämä liuos on peroksidiliuos. Noudata sen käyttöä koskevia ohjeita!
Arvioitu lähetyspäivämäärä valitse ominaisuudet

Muut pakkaukset:

Noutopaikat (2–4 arkipäivää) 3.90 € *
DHL EXPRESS (1–2 arkipäivää) 9.90 €   
Posti - Kuriiri (2–3 arkipäivää) 7.90 € *
* Ilmainen toimitus yli 49.00 € tilauksille
9.89 €
Jopa 12.58 € arvoinen ilmainen lahja yli 80.00 € tilauksen yhteydessä

Refine One Step - vetyperoksidi­linssineste

Refresh One Step on CooperVisionin säilöntäaineeton, yksivaiheinen peroksidijärjes­telmä. Peroksidiliuokset ovat tehokkaimpia puhdistusratkaisuja pehmeille piilolinsseille. Vetyperoksidin ansiosta linssit desinfioituvat optimaalisesti, puhdistuvat täydellisesti ja ovet erittäin hyvin voidellut.

Tärkeä varoitus

Älä ikinä laita peroksidinestettä suoraan silmiin, sillä se voi aiheuttaa vakavia vammoja.

Älä ikinä käytä tavallista piilolinssikoteloa peroksidinesteen kanssa. Käytä vain nesteen mukana tulevaa erityistä neutraloivan levyn sisältävää koteloa.

Älä ikinä poista linssejä erityisestä piilolinssiko­telosta, ennen kuin neutralisointi­prosessi on kokonaan valmis, eli aikaisintaan 6 tunnin päästä.

Älä ikinä ylitäytä koteloa nesteellä. Vuotanut ja neutralisoimaton neste voi vahingossa päästä kosketuksiin linssien tai sormiesi kanssa, aiheuttaen vahinkoa.

Nolla fosfaattia ja säilöntäainetta

Refine One Step ei sisällä säilöntäaineita, ja on siksi erityisen sopiva käyttäjille, joilla on allergia tai herkät silmät .

Kuinka käyttää Refine One Step -linssinestettä oikein?

Vetyperoksidi on aina neutraloitava, ennen kuin siitä tulee silmille turvallista. Refine One Step -linssineste sisältää 3% vetyperoksidia, ja mukana tulee erityinen linssinpuhdis­tuskotelo, joka sisältää sisäänrakennetun platinalevyne­utraloijan. Sinun tulee AINA käyttää tätä koteloa .
Laita vain linssit linssipidikkeen koreihin, ja täytä kotelo liuoksella merkittyyn linjaan saakka. Aseta linssipidike linssikotelon sisään ja sulje kansi kunnolla. Liuos alkaa kuplia. Varmista, että linssikotelo on pystyasennossa ja että linssisi ovat täysin upotettuina. Anna linssien liota vähintään 6 tuntia tai yön yli ennen silmiin laittamista. Älä ravista linssikoteloa tai käännä sitä ylösalaisin desinfiointipro­sessin aikana. Vähintään 6 tunnin kuluttua liuos on neutraloitu ja linssit ovat käyttövalmiita.
Jos linssejä säilytetään kotelossa yli 7 päivää, hävitä liuos ja aloita puhdistusprosessi ja neutralointi uudella liuoksella.

Säilytys ja käyttö

Säilytä aina yhden vaiheen peroksidiliuospullo ilmoitetussa lämpötilassa, tyypillisesti huoneenlämmössä (noin 25°C). Tätä liuosta voidaan käyttää 3 kuukauden ajan avaamisesta.

Pakkauskoot

Tämä neste on myös seuraavissa pakkauksissa: 100 ml, 2x 360 ml ja 3x 360 ml.

Ominaisuudet - Refine One Step Linssineste 360 ml

Valmistaja: CooperVision
Linssinesteen tyyppi: Peroksidi
Koko: 360 ml
Käyttö avaamisen jälkeen: 3 kuukautta
Säilöntäaineita: Ei
Lääkinnällinen laite: Kyllä

Arviot

93%
26 asiakkaamme suosittelevat tätä tuotetta

Kommentit

Onko sinulla kysymyksiä?