Thealoz Duo Gel 30x 0,4g Silmätipat

13.49 €
99% suosittelut
Varastossa
Arvioitu lähetyspäivämäärä maanantai 3.4. valitse ominaisuudet
Noutopaikat (2–3 arkipäivää) 3.90 € *
Budbee - Kuriiri (2–3 arkipäivää) 5.90 € *
Posti - Kuriiri (2–3 arkipäivää) 7.90 € *
DHL EXPRESS (1–2 arkipäivää) 11.90 €   
* Ilmainen toimitus yli 49.00 € tilauksille
13.49 €
Jopa 12.58 € arvoinen ilmainen lahja yli 80.00 € tilauksen yhteydessä

Thealoz Duo Gel

Näitä silmätippoja ei voi käyttää samalla, kun käytät piilolinssejä.

Thealoz Duo Gel -tipat ovat Thea Pharmaceuticalsin luomat säilöntäaineettomat geelitipat, jotka sisältävät kahta välttämätöntä ainesosaa vaikeiden kuivien silmien torjumiseksi, tarjoavat pitkäaikaista helpotusta, suojaavat silmien pintaa ja tarjoavat maksimaalisen mukavuuden .
Ensimmäinen avainainesosa on trehaloosi , joka suojaa silmien pintaa. Se on luonnollinen aine, jota esiintyy monissa kasveissa ja eläimissä ja joka auttaa niitä selviytymään erittäin kuivissa olosuhteissa.
Toinen tärkeä ainesosa on natriumhyaluro­naatti . Tätä ainetta löytyy ihmiskehosta ja se voi sitoa suuria määriä vettä. Se pitää liuoksen silmän pinnalla antaen pitkäaikaisen helpotuksen ja lyhentämällä silmän kirkkaan pinnan paranemisaikaa.

Hygieeninen pakkaus ja käyttö

Thealoz Duo Gel -silmätipat on pakattu 30 yksittäiseen kapseliin , joista yksi kapseli sisältää 0,4 g geeliliuosta. Tämä takaa steriilin annostelun, kun jokainen yksittäinen kapseli täytyy avata tuoreena ennen käyttöä.
Näitä geelitippoja voidaan laittaa niin usein kuin tarpeen koko päivän ajan. Niiden käyttökertojen määrälle ei ole mitään rajaa .

Ominaisuudet - Thealoz Duo Gel 30x 0,4g Silmätipat

Valmistaja: Thea
Koko: 30x 0,4g
Käyttö avaamisen jälkeen: heti avaamisen jälkeen
Säilöntäaineita: Ei
Voi käyttää piilolinssien kanssa: Ei
Lääkinnällinen laite: Kyllä

Arviot

99%
62 asiakkaamme suosittelevat tätä tuotetta arvosteluja ei ole vahvistettu

Kommentit (3)

Onko sinulla kysymyksiä?
Esa

Kuinka monta tippaa yhdestä pullosta saa?

Vastaus info@alensa.fi

Good day! Thank you for your question. One capsule contains 0,4 g of gel solution, the amount of drops will depend on how hard you press the capsule. The capsules are not reusable, so you should use one capsule for one application.

unto ranta

Miten kauan olisi suositeltava käyttää yhtämittaa ja mitä sen jälkeen? Pyytäisin vastauksen Suomeksi kun en osaa muita kieliä.

Vastaus info@alensa.fi

Hyvää päivänjatkoa!

Olemme huomanneet kommenttisi sivustolla, löydät vastauksen alta:

Valmistaja ei määrittele, kuinka kauan sinun tulisi käyttää Thealoz Duo -geeliä. Ainoa ohje, jonka he antavat, on levittää geeliä 1-4 kertaa päivässä tarpeen mukaan. Jos et ole varma, että voit käyttää tätä geeliä pitkään, suosittelen, että otat yhteyttä silmätautien erikoislääkäriin, jotta tuote valitaan juuri sinun tarpeidesi mukaan.

unto ranta

Miten kauan olisi suositeltva käyttää yhtämittaa ja mitä sen jälkeen?

Vastaus info@alensa.fi

Good day! Thank you for your question. The manufacturer does not specify how long you should use Thealoz Duo Gel, the only instruction they give is to apply the gel 1-4 times a day when necessary. If you are not sure that you can use this gel for a long period of time, I would suggest consulting your eye specialist to make sure that the product is chosen according to your specific needs.