Alennusta suosittelijalle

HUOMAUTUS: Alensa tuo parhaillaan sinulle uuden alennus- ja palkitsemisjärjes­telmän. Suosittelijan alennuskoodit poistetaan hitaasti käytöstä. Huomaa, että alla olevalla sivulla olevat tiedot eivät ole enää voimassa. Käytettävissä olevista koodeista alennus on nyt 1% (aikaisemmin 5%), eikä muita luottoja voi saada kun muut käyttäjät käyttävät koodia. Ilmoitamme uusista alennuksistamme mahdollisimman pian, mutta nyt kiitämme sinua kärsivällisyy­destäsi, kun poistumme nykyisestä alennusjärjes­telmästämme.

Dealer system

Esittely

Suosittelemalla kauppaamme saat alennusta seuraavasta ostoksestasi! Tehtyäsi ensimmäisen tilauksen, saat sähköpostiisi kauppiaan koodisi. Kun ystäväsi, joille olet kertonut verkkokaupastamme, lisäävät kauppiaan koodisi ostoskoriinsa, he saavat välittömästi 5 % alennuksen loppusummasta. Kolmen viikon jälkeen maksettujen tuotteiden lähetyksestä sinulle lisätään luottoa saman summan verran. Kauppiaan koodia ei voi käyttää asiakas, jolle se alun perin on annettu.

Esimerkki

Jukka teki ostoksia 100 € arvosta ja vastaanotti kauppiaan koodinsa: 044fjrlu.
Hän lähetti tämän koodin sähköpostitse kollegalleen Annelle ja kertoi tästä myös tyttöystävälleen Sonjalle. Anne käytti koodia ja teki ostoksia 80 € arvosta. Hän sai 5 % alennuksen, joten loppusumma oli 76 €. Sonja käytti myös koodia ja tilasi tuotteita 90 eurolla. Hänen ostostensa loppusumma 5 % alennuksen jälkeen oli 85.50 €.
Jukan tilille lisättiin luottoa Annen ja Sonjan saaman alennuksen verran, eli 8.50 €.

Kun Jukka tekee seuraavan ostoksensa, jonka loppusumma on esimerkiksi 100 €, hän saa tästä alennusta 8.50 €. Loppusumma on 91.50 €.

Mistä löydän luottoni summan?

Kirjaudu sisään Alensa.fi -sivulla käyttäen käyttäjätunnustasi ja salasanaasi. Kohdassa „Tilausten yleiskatsaus“ näet kauppiaan koodisi ja kauppiaan koodin saldosi.

Missä voin jakaa kauppiaan koodini?

Voit kertoa kauppiaan koodistasi kaikille ystävillesi, perheellesi ja työkavereillesi. Voit jakaa koodisi myös sosiaalisessa mediassa tutuille tai jopa tuntemattomille.

Muut ehdot

Huomioithan, että ostostesi loppusumman tulee ylittää 30 €, jotta voit hyödyntää kauppiaan koodin tuoman alennuksen. Kauppiaan koodia saa jakaa vain ulkoisilla sivustoilla, mukaanlukien sosiaalisen median kanavat. Sitä ei saa jakaa Alensa.fi -sivuston kommenttikentissä, millään Alensa S.R.O:n tytärsivustoilla eikä kumppanuussivus­toilla, joiden kanssa Alensa.fi tekee yhteistyötä. Kauppiaan koodia ei ole suoraan tarkoitettu sen asiakkaan käytettäväksi, jolle se on alunperin lähetetty.  • Alensa.fi Facebook
  • Alensa.fi Google+
  • Alensa.fi Twitter


  • VISA VISA Electron Maestro Master Card PayPal DHL posti
    Top