Toista edellinen tilauksesi

Hintatakuu

Tarjoamme aina parhaat hinnat…

Hintatakuu - Alensa

Alensa.fi –verkkokauppa on sitoutunut tarjoamaan edullisimmat hinnat markkinoilla. Jos löydät tuotteen edullisemmin muualta, voit kertoa asiasta meille. Me teemme parhaamme tarkastaaksemme hinnan ja kiitoksena lojaalisuudestasi palkitsemme sinut ilmaisella lahjalla! Ostamme isoja eriä suoraan maailman suurimmilta ja tunnetuimmilta valmistajilta. Tämä yhdistettynä suhteellisen mataliin toimintakustan­nuksiin takaa sen, että voimme pitää hintamme alhaalla ja jakaa säästön kanssasi.

Pyrimme tarjoamaan parhaan ostokokemuksen asiakkaillemme: kilpailukykyiset hinnat, lahjat ja tarjoukset, alhaiset toimitusmaksut ja yksilöllinen asiakaspalvelu.

Huomaathan, että huomautus on tehtävä ennen ostoksen vahvistamista kaupassamme.

  1. Varmistathan, että kyseessä on identtinen tuote yksityiskohtien avulla: brändi, nimi ja linssien lukumäärä.
  2. Lähetäthän tuotteen tiedot mukaanlukien URL-linkki halvempaan tuotteeseen osoitteeseemme info@alensa.fi
  3. Jos me voimme vahvistaa edullisemman hinnan voimassaolon, me muokkaamme tilauksesi loppusumman ja palkitsemme sinut ilmaisella lahjalla.
  4. Huomaathan, että jotkin verkkokaupat lisäävät korkeamman toimitusmaksun kompensoidakseen alhaisen tuotteen hinnan. Tarkistathan myyjän sivulta toimitusmaksun varmistaaksesi, että tilauksen loppusumma on alhaisempi kuin tilattaessa Alensa.fi –sivulta.

Hintatakuun ehdot

Kommentit

Lisää kommentti

  • #1 / ruahsodq

    1

    05:33 12.09.2016 / Vastaa

Kirjaudu sisään:

Kirjaudu sisään käyttämällä

Facebook Google