Tietoa meistä

Alkuperäiset tuotteet edulliseen hintaan

Me myymme ainoastaan alkuperäisiä tuotteita ja piilolinssejä, jotka hankimme niiden valtuutetuilta valmistajilta. Tuotteet, joita myymme, ovat täysin samoja kuin mitä esimerkiksi optikkosi sekä suuret tunnetummat jälleenmyyjät myyvät.

Koska toimimme tällä hetkellä useissa eri maissa ja meillä on suuri asiakaskunta, voimme ostaa tuotteita halvemmalla valmistajilta. Toimimme ainoastaan netissä, joka vähentää huomattavasti toimintamme kuluja. Tämän vuoksi kaikki alennukset, jotka saamme valmistajilta, ja kaikki mitä voimme säästää kuluissa, siirtyy suoraan tuotteiden hintoihin ja tarkoittaa halvempaa hintaa asiakkaillemme. Lyhyesti sanottuna, pystymme tarjoamaan sinulle korkealaatuisia tuotteita joihin olet aina tottunutkin, mutta paljon halvemmalla hinnalla.

Verkosto vuosien kokemuksella

Alensa map

Alensa-brändin verkosto, johon myös Alensa.fi kuuluu, on toiminut jo vuodesta 2007. Ensimmäiset nettikaupat avattiin Tsekkiin, Slovakiaan ja Itävaltaan. Viimeisen 10 vuoden aikana brändimme on kasvanut ja olemme laajentaneet palveluitamme jo lähes koko Eurooppaan. Tieto sekä kokemus, joita olemme saaneet tämän ajan kuluessa, on auttanut meitä saavuttamaan laajan tuotevalikoiman, omistautuneen asiakaspalvelu­tiimin sekä tuhansia tyytyväisiä asiakkaita.

Tällä hetkellä Alensan verkosto koostuu seuraavista maista: Belgia, Bulgaria, Espanja, Hollanti, Irlanti, Iso-Britannia, Italia, Itävalta, Kreikka, Kroatia, Latvia, Liettua, Malta, Portugali, Puola, Ranska, Romania, Ruotsi, Saksa, Slovakia, Slovenia, Suomi, Sveitsi, Tanska, Tsekki, Ukraina, Unkari, Viro ja Yhdistyneet Arabiemiirikunnat.

Suuri varasto ja tyytyväiset asiakkaat

Olemme ylpeitä suuresta varastostamme, jossa meillä on yli 500.000 piilolinssipakettia koko ajan. Tämä takaa sen, että pystymme lähettämään lähes 97% tilauksista saman päivän aikana, kun ne on tehty.

Käsittelemme noin 100.000 tilausta joka kuukausi, ja meidän omistautunut 100 hengen henkilökunta on täällä sinua varten.

Alensalla käytämme paljon aikaa ja huolehdimme, että voimme tarjota asiakkaillemme aina laadukkaimpia tuotteita ja palveluita. Pidämme huolen siitä, että toimitus on nopea, että tuotteet ovat korkeaa laatua, että hinnat pysyvät markkinoiden edullisimpina ja että asiakaspalvelumme tarjoaa sinulle aina persoonallista ja ripeää palvelua.

Jos sinulla on kysymyksiä, ongelmia tai huolia, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin. Vastaamme kyselyysi mahdollisimman pian. Arvostamme myös palautettanne, ja sen avulla pystymme kasvamaan ja kehittämään asiakaskokemustasi entisestään.

Yhteystiedot

Email: info@alensa.fi
Hyvä asiakas, asiakaspalvelumme on saatavilla vai englanniksi.


Ota meihin yhteyttä

Alensa.fi-sivuston toiminta

Kaikki tuotteemme ja palvelumme toimitetaan Alensa-verkoston pääoperaattorin toimesta. Logistiikkakes­kuksemme sijaitsevat Tshekin tasavallassa. Alensa.fi-sivustoa ylläpitävä yritys on Alensa s.r.o., joka on rekisteröity seuraavilla tiedoilla:

Alensa s.r.o.
Českomoravská 2408/1a
190 00 Praha 9
ALV-numero: CZ27179681

Tärkeää lisätietoa:

Alensan nettisivujen käyttö sekä ostosopimuksen solmiminen Alensan kanssa tapahtuu aina meidän ehtojemme mukaisesti , joten pyydämme lukemaan ne tarkkaan. Hyödyllistä tietoa voi myös löytää muilta informatiivisilta sivuiltamme.