Tietosuojakäytäntö

Henkilötietojen Suojaaminen ja Käsittely

1. Ylläpitäjä

Henkilötietojesi ylläpitäjä on Alensa s.r.o., rekisteröity osoitteessa Stružky 1326/6, Praha 9 – Kyje, 198 00, tunnusnumero: 27179681, joka on merkitty Kaupparekisteriin Prahassa , osa C, 102359 (jäljempänä “ylläpitäjä”).

2. Henkilötietojen luokat

Alensa s.r.o käsittelee 6 artiklan 1 kohdan mukaisia tarpeellisia henkilötietoja (b) EUROOPAN (EU) 2016/679 PARLAMENTIN JA NEUVOSTON ASETUKSEN mukaisesti, jotka ovat välttämättömiä sopimukseen Alensa s.r.o:n kanssa, mukaan lukien:

  • Nimi
  • Sukunimi
  • sähköpostiosoite
  • Puhelinnumero
  • Toimitusosoite
  • Laskutusosoite
  • Pankkitilin tiedot
  • Henkilökohtaiset reseptitiedot, mukaan lukien tehot, peruskaarre, halkaisija, akseli, sylinteri, ADD-teho, linssityyppi tai brändi
  • Digitaalinen kuva voimassaolevasta piilolinssisi reseptistä

Käsittelemme myös seuraavia henkilötietoja: Viestintä ylläpitäjän ja asiakasrekisterin välillä Alensa s.r.o:n sivustoilla.

3. Käsittelyaika

Sovellettavan lainsäädännön mukaisesti henkilötietojen tallentaminen ja käsittely sopimuksen voimassaolon aikana ja sopimusten kirjaamiseksi sekä osapuolten oikeuksien ja velvollisuuksien tulevan soveltamisen ja suojelemisen osalta 10 vuoden ajan viimeisen sopimuksen toteuttamisesta, jollei laissa toisin säädetä sopimusasiakas kirjojen pitämisestä pidemmäksi ajaksi. Edellä mainittu käsittely on mahdollista EUROOPAN PARLAMENTIN JA NEUVOSTON ASETUKSEN (EU) 2016/679 6 artiklan 1 kohdan (b): “käsittely on tarpeen sellaisen sopimuksen täytäntöönpane­miseksi, jossa rekisteröity on osapuolena, tai sopimuksen tekemistä edeltävien toimenpiteiden toteuttamiseksi rekisteröidyn pyynnöstä”

4. Henkilötietojen luovuttaminen kolmansille osapuolille

Ellei laissa edellytetä, Alensa s.r.o. ei paljasta henkilötietoja kolmansille osapuolille. Alensa, s.r.o. vakuuttaa, että kaikki henkilökohtaiset tiedot ovat luottamuksellisia eikä niitä paljasteta kolmansille osapuolille. Joitakin poikkeuksia ovat:

  • Kuljettajat ja jakelupisteet – vain tavaroiden toimittamiseen tarvittavat henkilökohtaiset tiedot luovutetaan toimitus kumppaneillemme.
  • Arvostus palvelujen tarjoajat – vain luokittelun edellyttämät henkilökohtaiset tiedot julkistetaan.
  • Maksu yhdyskäytävien tarjoajat – vain tilauksen maksamiseen tarvittavat henkilökohtaiset tiedot julkistetaan.

Muut henkilökohtaisten tietojen käyttötavat ovat:

  • Google Analytics ohjelmiston tarjoaja – Google Inc.
  • Sähköposti- ja SMS-viestintä ohjelmiston tarjoaja – Mailkit

Vaihtoehtoisesti voidaan käyttää muita ohjelmointioh­jelmistoja, palveluita ja sovelluksia, joita yritys ei tällä hetkellä käytä.

Järjestelmänvalvoja ei aio siirtää henkilötietojasi kolmanteen maahan (EU: n ulkopuoliseen maahan) tai kansainvälisiin järjestöihin.

5. Markkinoin­tiviestintä

Commercial messages may be sent to your e-mail address by Alensa s.r.o. This procedure is allowed by Act No. 480/2004 Coll. Article 7, part 3 of the information society services unless you decide to reject in the future.

Jos päätät milloin tahansa, ettet enää halua vastaanottaa sähköpostiviestejä, noudata sähköposti-uutiskirjeen alareunassa olevaa opt-out-linkkiä tai tilisi yleiskatsauksen opt-out-vaihtoehdon verkkosivuillamme.

Alensa s.r.o. pitää sähköpostiosoitteen kolmen vuoden ajan kahden osapuolen välisestä viimeisestä ostosopimuksesta.

6. Tietojen Aiheet

Voit käyttää ja päivittää henkilötietojasi milloin tahansa kirjautumalla asiakastilisi profiiliin. Säännöissä määrätyin ehdoin sinulla on seuraavat oikeudet:

  • pyytää järjestelmänvalvoja käyttämään henkilötietojasi;
  • tietoja siitä, mitä tietoja käsitellään;
  • päivittää tai korjata henkilötietojasi;
  • henkilötietojesi poistaminen (paitsi jos henkilötietojen poistaminen on ristiriidassa tämän artiklan määräysten ja Alensa s.r.o: n oikeutettujen etujen kanssa);
  • rajoittaa henkilökohtaisten tietojen käsittelyä;
  • vastustaa henkilötietojesi käsittelyä.

Jos sinulla on kysymyksiä tai huolenaiheita henkilötietojen käsittelystä, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse: GDPR@alensa.eu, tai ota yhteys henkilötietosu­ojaan.

7. Evästeet

Sivustomme käyttää evästeitä, jotta sivumme olisi asianmukainen, kiinnostava ja käyttäjäystävälli­nen sinulle. Evästeet ovat pieniä tiedostoja, jotka on tallennettu tietokoneeseen, älypuhelimeen tai muuhun laitteeseen ja joita käytetään selaimessasi.

Käytämme evästeitä seuraaviin tarkoituksiin:

  • muistaa kirjautumistiedot;
  • ostoskorin moitteettoman toiminnan kannalta;
  • löytää selaushistoriasi saadaksesi sinulle asiaankuuluvia tarjouksia;
  • parantamaan sivustoa seuraamalla vierailuja, toimintaa ja eri toimintoja sivustossa.

Jotkin evästeet keräävät tietoja, joita kolmas osapuoli käyttää ja nämä kolmannen osapuolen evästeet tukevat suoraan mainostustoimin­tamme. Esimerkiksi mainostoimisto voi näyttää tietoja verkkosivustollamme ostetuista tuotteista osana näyttöä ja verkkosivujen mainosten mukauttamista valitsemallasi verkkosivustolla. Näitä tietoja ei kuitenkaan voi yksilöidä henkilökohtaisesti.

Sivustomme käyttämät evästeet voidaan jakaa kahteen perustyyppiin. Istunnon evästeet poistetaan heti, kun sivusto vierailusi päättyy. Pysyvät evästeet säilytetään laitteellasi pidempään tai kunnes poistat ne manuaalisesti (evästeen jäljellä oleva aika riippuu evästeiden omista asetuksista ja selaimen asetuksista). Evästeitä voidaan jakaa myös toiminnallisuuden avulla. Analyyttiset evästeet auttavat meitä parantamaan verkkosivuston käyttökokemusta ymmärtämällä, miten ihmiset käyttävät sitä; muunnos evästeet auttavat meitä analysoimaan eri myyntikanavien tehokkuutta; seurantaevästeet ja konversio-evästeet yhdessä auttavat analysoimaan eri myyntikanavien tehokkuutta; uudelleenmarkki­nointi kokeiden avulla voimme mukauttaa mainosten sisältöä ja niiden oikeaa kohdistamista; ja olennaiset evästeet, jotka ovat tärkeitä verkkosivuston perus toiminnalle.

Kaikki tämän palvelimen käyttämät evästeet käytetään nykyisten EU-evästeiden sääntöjen mukaisesti.

Voit poistaa evästeet milloin tahansa, mutta näin menetät kaikki tiedot, joiden avulla voit käyttää sivustoamme nopeammin ja tehokkaammin, mukaan lukien muokkausasetukset.

Varmista, että Internet-selain on ajan tasalla, ja ota yhteyttä selaimen kehittäjän ohjeisiin ja ohjeisiin, jos et ole varma, miten muokkaat tietosuoja-asetuksiasi.

Evästeiden hylkääminen

Evästeiden käyttö on osa Internet-selaimeesi. Useimmat selaimet hyväksyvät automaattisesti evästeet. Voit hylätä evästeet selaimella tai rajoittaa niitä valitsemillesi tyypeille.

Löydät tietoja selaimista ja evästeiden asetusten asettamisesta seuraaville verkkosivustoille tai muulle Internet-selaimen dokumentaatiolle:

8. Linkit

Näytämme sisältöä, joka liitetään kolmansien osapuolten sivustoihin. Emme ole vastuussa kolmannen osapuolen sivustojen tietosuojakäytännöstä ja -sisällöstä. Jos napsautat kolmannen osapuolen linkkiä, huomaa, että poistut sivultamme ja antamasi henkilökohtaiset tiedot eivät enää kuulu tämän käytännön piiriin. Lue nämä yritysten tietosuojakäytännöt nähdäksesi, miten ne keräävät ja käsittelevät henkilötietojasi.

9. Tietoturva

Tietoturva on meille erittäin tärkeä, joten olemme ottaneet käyttöön asianmukaiset fyysiset, sähköiset ja hallinnolliset toimenpiteet suojatakseen ja varmistamalla verkkosivustollamme kerättyjen tietojen. Haluamme kuitenkin muistuttaa, että tietojen lähettäminen Internetissä tapahtuu omalla vastuullasi.

10. Muutokset Tähän Tietosuojakäytäntöön

Tältä sivulta löytyvät mahdolliset muutokset henkilötietojen käsittelyssä. Tarkistamme säännöllisesti, että noudatamme tietosuojakäytäntöäm­me erityisesti, jotta se olisi yhteensopiva uusien tietosuojalakien ja -määräysten kanssa.

11. Ota Meihin Yhteyttä

Jos sinulla on tällaisia käytäntöjä koskevia kyselyjä tai pyyntöjä, älä epäröi ottaa yhteyttä alla mainittuun asiakaspalvelun osoitteeseen tai sähköpostioso­itteeseen: gdpr@alensa.eu.

Asiakaspalvelu:
02035145586
info@alensa.fi

Tietosuojavastaava:
Andrea Ornsteinova
dpo@alensa.eu

12. Käyttöönot­topäivä

Tämä tietosuojakäytäntö pätee 20.05.2018.

VISA VISA Electron Maestro Master Card PayPal DHL posti
Top