TopVue Elite (10 kpl)

8.69 €
100%
Varastossa
attributesPrimary

maanantai 19.11.

Puhdistaja
blank

Toimitus

Posti
Posti – Pakettiautomaatti, SmartPost 4.90 €
DHL
DHL Express – Kuriiri (1–2 arkipäivää) 6.90 €
Posti
Posti – Kuriiri (2–3 arkipäivää) 7.90 €
Ilmainen toimitus yli 70€ tilauksille
Ilmaisia lahjoja yli 80€ tilauksille
Tyytyväisyystakuu

Hydrogeelistä valmistettujen kertakäyttöpi­ilolinssien uusin sukupolvi lisätyllä mukavuudella

TopVue Elite -piilolinssit ovat suositun TopVue -sarjan uusimmat päivittäiseen käyttöön tarkoitetut linssit. Paranneltu muotoilu ja Radial Edge -teknologian sekä Biomoist Gelflex -materiaalin ainutlaatuinen yhdistelmä takaavat ylellisen mukavuuden tunteen koko päiväksi. TopVue Elite -hydrogeelipii­lolinssit ovat valmistettu Methafilcon B:stä ja niissä on 57 % vesipitoisuus. Sininen värisävytys auttaa piilolinssien asettamisessa, ja sisäänrakennettu UV-suoja suojelee silmiä haitallisilta UV-säteiltä. Nämä silkkisen pehmeät piilolinssit sopivat 99 % käyttäjistä.

TopVue Elite -piilolinssit ovat saatavilla myös 30 kappaleen, 90 kappaleen säästöpakkauksissa .

Radial Edge –teknologia

Ainutlaatuisen Radial Edge -teknologian käyttö TopVue Elite –-piilolinsseissä mahdollistaa sen, että linssien reunat ovat samanpaksuiset. Tämän ansiosta kitka silmän ja linssin välillä saadaan minimoitua ja käyttömukavuus maksimoitua.

Biomoist Gelflex

TopVue Elite -piilolinsseissä käytettävä Biomoist -materiaali sisältää yhdistelmän kahta kosteuttavaa ainesosaa, hydroksipropy­ylimetyylisellu­loosaa ja polyetyleenigly­kolia, jotka muistuttavat silmän omaa kyynelkerrosta. TopVue Eliten Biomoist -materiaali on suunniteltu vapauttamaan kosteutta silloin kun silmä sitä eniten tarvitsee, ja takaa näin piilolinsseille parhaan mahdollisen käyttömukavuuden koko päiväksi..

Biomoist sisältää myös ainutlaatuisia puhdistavia ainesosia, jotka auttavat vähentämään proteiinien ja lipidien kertymistä linssin pinnalle. Tämä takaa entistä siistimmän ja hygieenisemmän käyttökokemuksen piilolinsseille sekä parantaa entisestään TopVue Elite -linssien käyttömukavuutta.

UV-suoja

TopVue Elite -piilolinsseissä on sisäänrakennettu UV-suoja, joka suojelee silmiäsi haitallisilta UV-säteiltä. Linssit peittävät kuitenkin vain osan silmästä, joten on suositeltavaa, että suojaat silmäsi ulkona myös aurinkolaseilla saadaksesi silmillesi parhaan suojan UV-säteilyä vastaan.

Tyytyväisyystakuu

Jos et ole tyytyväinen linsseihisi, voit palauttaa ne 365 päivän kuluessa niiden vastaanottamisesta. Lue lisää tyytyväisyystakuumme.

Suositeltu käyttö

TopVue Elite –piilolinssit ovat päivittäiseen käyttöön tarkoitetut kertakäyttölinssit. Vaihda päivittäin uudet linssit ja heitä käytetyt pois päivän päätteeksi. Linssejä ei tarvitse puhdistaa eikä säilyttää piilolinssines­teessä.

Ominaisuudet
Voimakkuus: from -15.00 to +6.00
Voimassaolo: 24 kk ja enemmän
Vaihtoväli: 1 päivä
Materiaali: Methafilcon B
Jatkuva / Yön yli käyttö: Ei
Vesikylläisyys: 57%
Hapenläpäisy: 27 Dk/t
Halkaisija: 14.2
UV-suoja: Kyllä
Pakkauksessa: 10 linssiä
Kaarevuus: 8.6

Arviot

100%
0x
0x
0x
0x
0x
Arvioi tuote:
100%

Kommentit

Onko sinulla kysymyksiä?
VISA VISA Electron Master Card Maestro PayPal DHL posti
Top