TopVue One+ (30 linssiä)

21.79 €
100% suosittelut
Varastossa
Arvioitu lähetyspäivämäärä perjantai 3.2. valitse ominaisuudet
Noutopaikat (2–3 arkipäivää) 3.90 € *
Budbee - Kuriiri (2-3 arkipäivää) 5.90 € *
DHL EXPRESS (1–2 arkipäivää) 11.90 €   
Posti - Kuriiri (2–3 arkipäivää) 7.90 € *
* Ilmainen toimitus yli 49.00 € tilauksille
21.79 €
Jopa 12.58 € arvoinen ilmainen lahja yli 80.00 € tilauksen yhteydessä

TopVue One+ Kertakäyttöpi­ilolinssit

TopVue One+ linssit on valmistettu silikonihydro­geelimateriaa­lista Unifilcon B, ja ne on vaihdettava päivittäin. TopVue One+ linssit ovat saatavilla monilla eri plus- ja miinusvoimakku­uksilla ja korjaavat tehokkaasti sekä hypermetropiaa (kaukonäkö) ja myopiaa (likinäkö).

Nämä kertakäyttöiset silikonihydro­geelipiilolin­ssit päästävät suuren määrän happea silmääsi, ja niiden materiaalin vesipitoisuus on 53%. TopVue One+ on erinomainen valinta urheiluun, matkustamiseen ja kaikille, joilla on haastava tai aktiivinen elämäntyyli.

Tyytyväisyystakuu

Jos piilolinssit eivät vastaa odotuksiasi, voit palauttaa ne ja saat rahasi takaisin. Lue ohjeet TopVue tyytyväisyystakuu -sivulta tarkkaan, jotta näet miten tyytyväisyystakuu toimii ja kuinka monta käyttämätöntä linssiä sinun tulee palauttaa, jotta rahasi voidaan palauttaa.

Natriumhyaluro­naatti

Valmistusprosessin jäkeen TopVue One+ linssit pakataan yksittäisiin läpipainopakkau­ksiin, jotka sisältävät natriumhyaluro­naattinestettä. Tämä ainesosa löytyy ihmisen vartalosta luonnostaan ja parantaa huomattavasti linssien mukavuutta. Natriumhyaluro­naatti on, muiden ominaisuuksiensa lisäksi, erittäin tehokas kosteuttaja ja varmistaa, että TopVue One+ linssit tuntuvat luonnolliselta läpi koko päivän.

Erinomaiset optiset ominaisuudet

TopVue One+ kertakäyttölin­sseissä on asfäärinen muotoilu. Tämä tarkoittaa sitä, että linssi asettuu paremmin silmään ja antaa tarkemman näön silloinkin kun muut linssit eivät siihen pysty, sekä päästävät kyyneleet levittymään silmän pinnalle luonnollisemmin. Asfääriset linssit vähentävät vääristymiä, joita esiintyy muiden linssien reunoilla. Tämä on ideaalia esimerkiksi kun ajat autoa tai työskentelet tietokoneella.

Asfäärisen muotoilun ansiosta linssien reunat takaavat säännöllisen ja luonnollisen kyynelvirtauksen käytön ajan.

Helppokäyttöiset ja terveelliset

Koska TopVue One+ linssit ovat kertakäyttöiset, ne ovat terveellisimmät ja helpoimmat kaikista piilolinssity­ypeistä. Et tarvitse linssinestettä tai linssikoteloa linssien säilytykseen tai putsaukseen. Heität vain käyttämäsi linssit roskiin päivän päätteeksi, ja aloitat seuraavan päiväsi tuoreella, uudella parilla. Tämä takaa optimaalisen mukavuuden ja hygienian.

TopVue One+ ovat saatavilla myös seuraavankokoisina pakkauksina:
5 linssiä
90 linssiä

Ominaisuudet - TopVue One+ (30 linssiä)

Valmistaja: TopVue
BC: 8.60
DIA: 14.20
Pakkauksen koko: 30 kpl
Vaihtoväli: 1 päivä
Erääntymisaika: 24 kk ja enemmän
Vesikylläisyys: 53%
Hapen läpäisevyys: 68 Dk/t
Tehojen valikoima: -12.00 - +6.00
Yön yli käyttö: Ei
UV-suoja: Ei
Tuotenimi: TopVue One+
Linssimateriaali: Unifilcon B
Sisältää natriumhyaluronaattia: Kyllä
Lääkinnällinen laite: Kyllä

Arviot

100%
35 asiakkaamme suosittelevat tätä tuotetta arvosteluja ei ole vahvistettu

Kommentit (1)

Onko sinulla kysymyksiä?
Tiina-Kristiina Sarni

Hei, onko näissä linsseissä sinertävä väri, jotta linssin erottaa, jos tipahtaa esim.lavuaarin reunaan? Missä linsseissä on sinertävä väri? T; Tiina-Kristiina

Vastaus info@alensa.fi

Good day! Thank you for your question. Unfortunately, these lenses do not have any bluish color or indicator on them. But you can take a look at Acuvue lenses, they do have an upside-down indicator.