Piilolinssien käytön hyödyt ja haitat

Oletko harkinnut piilolinssien käyttämistä? Ennen kuin teet päätöksesi, ota huomioon tietyt seikat. Haluat luultavasti tietää piilolinssien hinnoista ja eri tyyppisistä linsseistä sekä piilolinssien hoidosta. Kaikesta tästä on parasta keskustella optikon kanssa. Mutta ennen visiittiä optikolla, voit lukea nämä kootut vinkit, jotka auttavat sinua tekemään päätöksen näkösi korjauksesta.

Mitä ovat piilolinssien käytön hyödyt ja haitat?

Piilolinssit ovat turvallinen ja kätevä tapa näönkorjaukseen. Kuitenkin, koska piilolinssit ovat ohuet ja yleensä läpinäkyvät, voi kestää aikansa ennen kuin totut käsittelemään linssejä. Vaikka piilolinssit tarjoavatkin sinulle vapauden ilman silmälaseja , piilolinssit tulee puhdistaa joka päivä. Lue tiivistelmä piilolinssien eduista ja epäkohdista.

Piilolinssien hyödyt ja haitat lyhyesti
HYÖDYT HAITAT
Tarjoavat luonnollisen näön ilman häiriöitä näkökentässä
Voivat korjata lähes minkä tahansa taittovian
Loistava vaihtoehto urheiluun, treenaamiseen ja matkailuun
Kertakäyttölin­ssit ovat kätevä ratkaisu, sillä niitä ei tarvitse vaivautua puhdistamaan
Käyttömukavuus – vapaus ilman silmälaseja!
Kirkas näkö ilman huurua kylminä ja sateisina päivinä
Edulliset ja mukavat käyttää
Sopivat aktiiviseen elämään
Vaativat tarkkaa hoitoa terveellisen käytön takaamiseksi
Voivat kuivattaa silmiä, mikä vaatii kostutustippojen käyttöä
Käytön opettelu voi viedä aluksi aikaa
Käsittely voi tuntua aluksi hankalalta
Täytyy poistaa yöksi, ellei optikko toisin neuvo
Täytyy poistaa suihkussa, saunassa ja uidessaPiilolinssien edut

Koska piilolinssit asettuvat sarveiskalvollesi, ne tarjoavat sinulle luonnollisen ja häiriöttömän näkökentän . Piilolinssien etuihin kuuluu myös se, että lähes jokainen voi käyttää niitä iästä huolimatta. Piilolinssejä voivat käyttää niin lapset kuin vanhemmatkin sukupolvet.

Piilolinssit valkoisella taustalla Nykyaikaiset piilolinssit voivat korjata lähes kaikki näköongelmat. Piilolinsseihin tottuminen voi kestää viikon tai pari, mutta lähes jokainen voi käyttää piilolinssejä ilman komplikaatioita. Lisäksi kehittyneen teknologian ansiosta piilolinssit ovat entistä mukavammat tuntuiset ja helppokäyttöi­semmät. Tästä johtuen ne ovat myös erinomaiset urheillessa ja treenatessa. Sinun ei tarvitse huolehtia, että silmälasisi putoavat tai menevät rikki liikkuessasi. Lisäksi piilolinssit tarjoavat luonnollisen näkökentän eivätkä silmälasien sangat haittaa suoritustasi.

Erityisesti kertakäyttölinssit voivat helpottaa matkailua. Sinun ei tarvitse pakata piilolinssinesteitä ja –koteloita. Sen sijaan voit pakata kevyesti ja huokaista helpotuksesta lentokentän turvatarkastuk­sessa.

Piilolinssien haitat

On tärkeää silmiesi terveydelle, että puhdistat piilolinssit päivittäin ja vaihdan linssit säännöllisesti. Jos et puhdista linssejä oikein tai käytät niitä kauemmin kuin ohjeistetaan, saatat kokea epämukavuutta. On siis tärkeää noudattaa optikkosi ohjeita piilolinssien käytöstä ja puhdistuksesta. Muistathan, että kertakäyttölinssien käyttö säästää sinut puhdistukselta, sillä vaihdat joka käyttökerralla uuden, puhtaan linssiparin. Jos olet aloitteleva piilolinssien käyttäjä, voi linssien käsittely tuntua aluksi hankalalta. Erityisesti saatat kokea hankaluuksia piilolinssien asettamisessa ja pois ottamisessa. Harjoittelu kuitenkin helpottaa asiaa. Vaikka piilolinssejä voikin käyttää eri aktiviteettien yhteydessä, sinun tulisi välttää piilolinssien altistamista vedelle. Muista aina poistaa piilolinssit ennen suihkua, saunaa tai uimista.

Tiesitkö?

31 on piilolinssien käyttäjien keski-ikä maailmanlaajuisesti

1 viikko on ikä, jolloin voit aloittaa piilolinssien käytön

79% of people in UK wear corrective eyewear or have undergone a laser eye surgery

40% – 90% piilolinssien käyttäjistä ei noudata piilolinssien hoito-ohjeita

Lapset ja teini-ikäiset ovat tutkimusten mukaan kertoneet, että vaihtaminen silmälaseista piilolinsseihin on vaikuttanut positiivisesti heidän itsetuntoonsa


Vastaa - Peruuta
VISA VISA Electron Maestro Master Card PayPal DHL posti
Top